MikroTik MTCINE - 2 napos képzés

Képzések költsége

MTCINE - MikroTik Certified Inter-networking Engineer
83.990 Ft + ÁFA
Érdekel a képzés

MikroTik MTCINE - 2 napos képzés

Az MTCINE tréning során, a résztvevő megismerkedik RouterOS magasabb szintű forgalomirányítási funkcióival és azok gyakorlati alkalmazásával.


A tanfolyam rövid leírása: A tanfolyamon megszerzett tudással képes nagyobb méretű hálózatok tervezésére, illetve BGP és MPLS alkalamzására. A tanfolyam utolsó napja zárovizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a Mikrotik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki.A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat!


A tanfolyam hossza: 2 nap (9:00-tól 17:00-ig)  mely elméleti és laborgyakorlatot egyaránt tartalmaz. Az oktatási napok során, naponta 2 rövidebb és egy hosszabb (ebéd) szünetet tartunk.


A tanfolyamra való jelentkezés feltételei: A tanfolyamon való részvétel előfeltétele az érvényben lévő (3 évnél nem régebbi) MTCNA és MTCRE minősítés!


A tanfolyam elvégzéséhez nélkülözhetetlen felszerelés: A tanfolyamra kérjük hozzon magával, egy rendszergazdai jogosultsággal rendelkező Microsoft Windows 7-et vagy annál frissebb verziót futtató, működőképes laptop, mely rendelkezik ETH csatlakozóval, és 2,4GHz-es Wireless csatlakozással. (illetve töltővel és egérrel amennyiben szükséges)


A tanfolyam további részletei:
A tanfolyam során, kizárólag a szünetekben van lehetőség mobiltelefon használatára!
A tanfolyam ára a 2 napra szóló, 3 fogásos ebéd árát magában foglalja.
A tanfolyam során használt Mikrotik routerboardot, a tanfolyam végeztével, a résztvevő kedvezményes áron megvásárolhatja.

A tanfolyam helyszíne: AccessPoint Kft. 1116 Budapest, Vegyész utca 17-25. Dan Üzleti Park 3/A I.emelet TÉRKÉP
 

Amennyiben egyazon cég több kollégát is regisztrál tanfolyamunkra, úgy a második résztvevő kolléga 75.590 Ft + ÁFA, a harmadik regisztrált kolléga pedig 67.190 Ft + ÁFA költség viselése mellett vehet részt MTCINE tanfolyamunkon!

Abban az esetben, ha egyazon érdeklődő két egymásra épülő tanfolyamra is regisztrál, úgy a teljes fizetendő tanfolyamdíj 5%-át, ha pedig három vagy annál több egymásra épülő tanfolyamra regisztrál, a teljes fizetendő tanfolyamdíj 10%-at engedményként jóvá írjuk számára!

A fenti két tipusú kedvezmény összevonható!

A tanfolyamaink kapcsán minden esetben, a regisztráció alapján előlegszámlát állítunk ki. A tanfolyamainkon kizárólag az előlegszámla kiegyenlítését követően vehet részt az érdeklődő!

Érdekel a képzés