MikroTik MTCNA - 3 napos képzés

Képzések időpontjai

2018. 07. 16-18.

Képzések költsége

MTCNA - MikroTik Certified Network Associate
49.990 Ft + ÁFA
Bővebb információt kérek

MikroTik MTCNA - 3 napos képzés

Az MTCNA tréning során, a résztvevő megismeri a RouterOS szoftver alapjait, valamint az aktuális RouterBoard termékeket.
powered by Typeform

A megszerzett tudása alapján lehetősége lesz elvégezni szoftveres alapkonfigurációkat, management beállításokat, és belépő szintű hibadetektálást/hibajavítást. A tanfolyam utolsó napja záróvizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a Mikrotik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki.A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat.

 

 

A tanfolyam hossza: 3 nap (9:00-tól 17:00-ig)  mely elméleti és laborgyakorlatot egyaránt tartalmaz. Az oktatási napok során, naponta 2 rövidebb és egy hosszabb (ebéd) szünetet tartunk.

Minimum létszám: 5 fő


A tanfolyamra való jelentkezés feltételei: A tanfolyamon leadott anyag értelmezéséhez, és a záróvizsga teljesítéséhez egyaránt nélkülözhetetlen bizonyos fokú TCP/IP hálózati alapismeret. Mielőtt jelentkezne tanfolyamunkra, kérjük töltse le az ITT található kérdéssort és külső segítség nélkül válaszolja meg a dokumentumban található kérdéseket!


A tanfolyam elvégzéséhez nélkülözhetetlen felszerelés: A tanfolyamra kérjük hozzon magával, egy rendszergazdai jogosultsággal rendelkező Microsoft Windows 7-et vagy annál frissebb verziót futtató, működőképes laptop, mely rendelkezik ETH csatlakozóval, és 2,4GHz-es Wireless csatlakozással. (illetve töltővel és egérrel amennyiben szükséges)


A tanfolyam további részletei:
A tanfolyam során, kizárólag a szünetekben van lehetőség mobiltelefon használatára!
A tanfolyam ára a 3 napra szóló, 3 fogásos ebéd árát magában foglalja.
A tanfolyam során használt Mikrotik routerboardot, a tanfolyam végeztével, a résztvevő kedvezményes áron megvásárolhatja.


A tanfolyam helyszíne: AccessPoint Kft. 1116 Budapest Vegyész utca 17-25 3/A


A tanfolyam ára: 49.990 Ft + ÁFA

 

 

Amennyiben egyazon cég több kollégát is regisztrál tanfolyamunkra, úgy a második résztvevő kolléga 44.900 Ft + ÁFA, a harmadik regisztrált kolléga pedig 39.900 Ft + ÁFA költség viselése mellett vehet részt MTCNA tanfolyamunkon!

Abban az esetben, ha egyazon érdeklődő két egymásra épülő tanfolyamra is regisztrál, úgy a teljes fizetendő tanfolyamdíj 5%-át, ha pedig három vagy annál több egymásra épülő tanfolyamra regisztrál, a teljes fizetendő tanfolyamdíj 10%-at engedményként jóvá írjuk számára!

A fenti két tipusú kedvezmény összevonható!

A tanfolyamaink kapcsán minden esetben, a regisztráció alapján előlegszámlát állítunk ki. A tanfolyamainkon kizárólag az előlegszámla kiegyenlítését követően vehet részt az érdeklődő!

Érdekel a képzés