Induló MikroTik, Ubiquiti és IgniteNet képzések!

0 0
2019.01.14. 15:12

Az év végi hajrá és az ünnepi időszak után 2019-ben az AccessPoint Academy ismételten vár minden tanulni és tudását bővíteni vágyó jelentkezőt kurzusaira. Jelenleg három MikroTik kurzus, két Ubiquiti tréning, valamint egy IgniteNet tanfolyam közül választhatnak az érdeklődők.

 

MikroTik MTCNA - 3 napos képzés


 

Az MTCNA tréning során, a résztvevő megismeri a RouterOS szoftver alapjait, valamint az aktuális RouterBoard termékeket.

Megszerzett tudása alapján lehetősége lesz elvégezni szoftveres alapkonfigurációkat, management beállításokat, és belépő szintű hibadetektálást/hibajavítást. A tanfolyam utolsó napja záróvizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a Mikrotik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki.A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat.

 

Tanfolyam időpontjai:

2019.február 06-08.

2019.április 03-05.

2019.május 27-29. - MEGTELT

2019.június 03-05. - MEGTELT

 

Bővebb információ és jelentkezés

 

MikroTik MTCWE - 2 napos képzés


 

Az MTCWE tréning során, a résztvevő megismerkedik a vezeték nélküli kommunikáció alapjaival és azok alkalmazásával RouterOS környezetben.
 

A tanfolyamon megszerzett tudással, a résztvevő képes lesz megbízhatóan működő vezeték nélküli hálózatok kialakítására és üzemeltetésére. A tanfolyam utolsó napja zárovizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a Mikrotik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki. A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat!

 

Tanfolyam időpontjai:

2019. február 21-22.

2019. május 09-10.

 

Bővebb információ és jelentkezés

 

MikroTik MTCRE - 2 napos képzés

 

Az MTCRE tréning során, a résztvevő megismerkedik a RouterOS szoftver routing funkcióival és azok alkalmazásával.

A tanfolyamon megszerzett tudással, a résztvevő képes lesz statikus és dinamikus routing felépítésére nagyobb hálózatok esetén, továbbá PtP címzés kialakítására MikroTik eszközökkel. A tanfolyam utolsó napja zárovizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a Mikrotik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki. A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat.

 

Tanfolyam időpontjai:

2019.március 21-22.

2019. április 15-16.

 

Bővebb információ és jelentkezés

 

Ubiquiti UEWA - 2 napos képzés

 

Két napos UniFi oktatás, melynek célja a vállalati vezetéknélküli hálózatok részletes megismertetése a résztvevőkkel. Fókuszban a UniFi Controller, illetve az accesspointok telepítése és beállítása vállalati környezetben.
 

Témakörök:

 

- WLAN alapismeretek

- WLAN tervezés

- Telepítés

- Alap adoptálás és beállítás

- Haladó adoptálás és vendég hálózat
 

Tanfolyam időpontjai:

2019. február 12-13.

2019. március 25-26.

 

Bővebb információ és jelentkezés

 

Ubiquiti UBWA - 2 napos képzés

 

Két napos haladó airMAX oktatás, mely megismertet a vezetéknélküli kommunikáció elméletével és technológiájával. A gyakorlatok pedig összekötik az elméletet a mindennapi használattal.

Témakörök:

- RF elméletet

- Rádiók működése

- Antenna tervezés

- Ubiquiti a szolgáltatók szemszögéből

 

Tanfolyam időpontja:

2019. április 09-10.

 

Bővebb információ és jelentkezés

 

IgniteNet U - IMCA - 1 napos képzés

 

A képzés a vBand sajátosságait járja körül, betekintést enged a 60GHz-es berendezések installálásának hogyanjába, mikéntjébe.

Az IMCA képzési modult arra tervezték, hogy internetszolgáltatók, rendszerirányítók, rendszerintegrátorok képesek legyenek gyorsan bevezetni, alkalmazni és üzemeltetni a 60GHz-es alapú rendszereket bárhol a világon.

A megszerzett tudás alapján lehetőségetek lesz a jövőben elvégezni a telepítési feladatokat, szoftveres konfigurációt, management beállításokat, hibadetektálást/hibajavítást MetroLinq eszközeiteken. A tanfolyam utolsó napja záróvizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a IgniteNet által ellenjegyzet minősítést kaptok.

Tanfolyam időpontja:

2019. május 21.

 

Bővebb információ és jelentkezés

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.