Cambium Networks - ePMP képzés

Képzések költsége

Cambium Networks - ePMP tanfolyam
35.000 Ft + ÁFA
Érdekel a képzés

Cambium Networks - ePMP képzés

Az AccessPoint Kft. a 2016-os év egyik legfontosabb céljaként, a magas szintű műszaki támogatás továbbfejlesztését tűzte ki céljául. Ezért ismét egy nagy múltú gyártó által akkreditált tréninget indítunk útjára. A két napos tanfolyam minden alapot megad ahhoz, hogy ügyfeleink ePMP eszközeik teljes menedzselésében és telepítésében megfelelő elméleti és gyakorlati rutinra tegyenek szert .

Akkreditált ePMP képzések!

Terveink szerint az egész évben folyamatosan biztosítunk időpontokat a jelentkezők számára.

A tanfolyam hossza: 2 nap (9:00-tól 17:00-ig)  mely elméleti és laborgyakorlatot egyaránt tartalmaz. Az oktatási napok során, naponta 2 rövidebb és egy hosszabb (ebéd) szünetet tartunk.

A tanfolyam elvégzéséhez nélkülözhetetlen felszerelés: A tanfolyamra kérjük hozzon magával, egy rendszergazdai jogosultsággal rendelkező Microsoft Windows 7-et vagy annál frissebb verziót futtató, működőképes laptop, mely rendelkezik ETH csatlakozóval, és 2,4GHz-es Wireless csatlakozással. (illetve töltővel és egérrel amennyiben szükséges)


A tanfolyam további részletei:
A tanfolyam során, kizárólag a szünetekben van lehetőség mobiltelefon használatára!
A tanfolyam ára a 2 napra szóló, 2 fogásos ebéd árát magában foglalja.

 

A vizsga díja: 15.000 Ft + ÁFA (opcionális)

A tanfolyam utolsó napján opcionálisan lehetőség van egy  hitelesített  záróvizsga elvégzésére, melyet teljesítve egy hivatalos, a Cambium Networks által ellenjegyzett minősítést bocsájtunk ki.

A tanfolyamaink kapcsán minden esetben, a regisztráció alapján előlegszámlát állítunk ki. A tanfolyamainkon kizárólag az előlegszámla kiegyenlítését követően vehet részt az érdeklődő!

 

 

Érdekel a képzés