Témakörök

Koko

Cambium Networks - cnWave árzuhanás

2024.06.17. 0 0

Június hátralévő részére egy rendkívüli Cambium promócióval készültünk számotokra. A 60 GHz-es (V-Band) sávon üzemelő cnWave eszközök árát csökkentve most extra kedvezményes összegért juthattok hozzá PTP összeköttetésre is kiválóan alkalmas berendezésekhez. Az akció július 1-ig vagy az akciós készlet erejéig érvényes!

Koko

MikroTik Shorts - Adlist

2024.06.13. 0 0

MikroTik Shorts videósorozatunk mai epizódjában egy, a DNS-el kapcsolatos új funkciót mutatunk be nektek. A reklámblokkolás fogalma a folyamatosan növekvő internetes hirdetésáradat folyamán egyre inkább előtérbe kerül. Valószínűleg már ti is számtalan lehetőséggel találkoztatok, hogy csak egyet említsünk, ott van például népszerű DNS lista alapú Pi-Hole szoftver. Most a MikroTik is implementálta a maga hasonló elven működő megoldását a RouterOS-be, mely az Adlist névre hallgat.

Koko

MikroTik Shorts - Dot1X kisokos

2024.05.30. 0 0

MikroTik Shorts videósorozatunk mai epizódjában egy újabb RADIUSSZAL támogatott képességről fogunk beszélni. A 802.1X protokoll (Dot1X) összetettségét ismerve most a standardhoz tartozó elméleti tudás mellett egy MAC alapú RADIUSSZAL támogatott port authentikációs metódust mutatunk be nektek lépésről lépésre.

Blog idővonal

Összes hír