Témakörök
Koko

OkosOtthon Labor podcast - Az otthonom története - bent vagyunk a házban

2023.06.06. 0 0

Budajenőn a helyzet fokozódik, megindultak a villanyszerelési és gépészeti munkák. Okosotthon szempontból ez a pillanat vízválasztó.
 

Koko

TP-Link Omada Open Day rendezvénysorozat

2023.06.02. 0 0

A TP-Link Omada SDN felhőalapú menedzsment megoldásai széleskörűen használható, felügyeleti és adminisztrációs lehetőségeket kínálnak internetszolgáltatók, vállalkozások, hotelek, iskolák és intézmények számára. Az Omada SDN rendszerről, a benne rejlő lehetőségekről, illetve a legújabb trendekről kaphattok bővebb tájékoztatást az ingyenes Omada Open Day rendezvénysorozaton keresztül június 8-án Keszthelyen, illetve 9-én Budapesten.

Koko

Alta Labs - AP6 és AP6 PRO termékismertető

2023.06.01. 0 0

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy az AccessPoint Kft. kizárólagos hazai disztribútorává vált az Alta Labs termékportfóliójának. Az Alta Labs-ot egy a hálózati szegmensben több évtizedes múlttal rendelkező csapat hívta életre. Céljuk, hogy újragondolva a technológia adta lehetőségeket professzionális eszközökkel és szoftverekkel maximalizálják a felhasználói élményt és a teljesítményt. Első hullámban rögtön két új 802.11ax támogatott AP-val, valamint felhőalapú ingyenes menedzsmentfelülettel igyekeznek betörni a köztudatba.

Blog idővonal

Összes hír