Koko

5G - Az igazság nyomában - 2. rész

2021.10.22. 0 0

Folytatjuk az 5G-s mobilhálózatokról szóló átfogó elemzésünket állandó szakértőnkkel Balogh Attilával. Az első részben átvettük, hogy mit is ígér az új technológia és milyen elvárásokat támasztanak felé, illetve szolgáltatói oldalról is megközelítettük az 5G bevezetésének kérdését. A mai epizódban tovább boncolgatjuk az 5G-t és azt, hogy mikor, hogyan és milyen ütemben veheti át a főszerepet a mobil távközlésben.

Koko

OkosOtthon Labor podcast - Az Okosotthon Guru háza táján - 2. rész

2021.10.19. 1 0

Mégis mi mindent rejthet Zsák Péter Okosotthon Guru kétszintes családi háza, ahol csak Zigbee szenzorból több mint 130 db teljesít szolgálatot? És ez még csak a jéghegy csúcsa! Otthonautomatizálás felsőfokon egy ikonikus szaktekintély interpretációjában.

Koko

5G - Az igazság nyomában

2021.10.15. 2 0

Mai videónkban az 5G-s mobilhálózatok múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélgetünk állandó szakértőnkkel Balogh Attilával. Az első epizód során átvesszük, hogy mit is ígért számunkra az 5G technológia és ebből mit is sikerült megvalósítani a gyakorlatban. Mellékszálként pedig igyekszünk mélyrehatóan tanulmányozni azt, hogy miként is működik maga az 5G.

Blog idővonal

Összes hír