TémakörökKoko

WiFi teszt 2022 - U6-Pro

2023.01.26. 0 0

Folytatódik 2022-ben indult Wi-Fi tesztsorozatunk. A két héttel korábban bemutatott U6-Enterprise után most ismét egy Ubiquiti Networks által megálmodott AP következik, ami nem más, mint az eddig súlyos ellátási gondokkal küzdő ám mostanra fogható U6-Pro. Az alkalmazott mérési eljárásokról, valamint a helyszíni adottságokról ismertető videónkból tájékozódhattok.

Koko

OkosOtthon Labor podcast - Buktatómentes lakásfelújítás

2023.01.24. 0 0

Aktuális adásunk során bebizonyosodik, hogy létezik olyan verzió, amikor egy lakásfelújítás az elhatározástól az utolsó szög beveréséig gyors, hatékony és zökkenőmentes folyamat. Hogy ez mit is jelent a gyakorlatban arról Bozsó Panni és Kovács Viola, a Simplace két társalapítója mesél nekünk.

Koko

Unboxing and more - MikroTik hAP ax3

2023.01.19. 0 0

Unboxing and more sorozatunk mai részében a MikroTik következő 802.11 ax képes Wi-Fi routerét mutatjuk be nektek. Testvérével (hAP ax2), aki egyúttal úttörőként jelent meg Wi-Fi 6 fronton már találkozhattatok egy korábbi epizódunkban. Most az ifjú titánon a sor, hogy megcsillogtassa tudását. Lássuk milyen képességekkel bír a hAP ax3 és hogy mi rejlik a burkolat alatt.

Blog idővonal

Összes hír