MikroTik MTCTCE - 2 napos képzés

Képzések időpontjai

Amint lehetséges új időponttal jelentkezünk .

Képzések költsége

MTCTCE - MikroTik Certified Traffic Control Engineer
74.990 Ft + ÁFA
Bővebb információt kérek

MikroTik MTCTCE - 2 napos képzés

Az MTCTCE tréning során, a résztvevő megismerkedik a RouterOS tűzfal, és forgalomszabályozó funkcióival.

A tanfolyam rövid leírása: A megszerzett tudás alapján képes lesz a kívánt körülményeknek megfelelő tűzfal és QoS szabályok beállítására kis és nagyméretű hálózatok esetén egyaránt A tanfolyam utolsó napja zárovizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a MikroTik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki. A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat!

 

Oktató: Meretei BalázsA tanfolyam hossza: 2 nap (9:00-tól 17:00-ig)  mely elméleti és laborgyakorlatot egyaránt tartalmaz. Az oktatási napok során, naponta 2 rövidebb és egy hosszabb (ebéd) szünetet tartunk.

Minimum létszám: 4 fő
 


A tanfolyamra való jelentkezés feltételei: A tanfolyamon való részvétel előfeltétele az érvényben lévő (3 évnél nem régebbi) MTCNA minősítés!


A tanfolyam elvégzéséhez nélkülözhetetlen felszerelés: A tanfolyamra kérjük hozzon magával, egy rendszergazdai jogosultsággal rendelkező Microsoft Windows 7-et vagy annál frissebb verziót futtató, működőképes laptop, mely rendelkezik ETH csatlakozóval, és 2,4GHz-es Wireless csatlakozással. (illetve töltővel és egérrel amennyiben szükséges)


A tanfolyam további részletei:


A tanfolyam során, kizárólag a szünetekben van lehetőség mobiltelefon használatára!
 

A tanfolyam ára a 2 napra szóló, ebéd árát magában foglalja.

A tanfolyam helyszíne: AccessPoint Kft. 1116 Budapest, Vegyész utca 17-25. Dan Üzleti Park 3/A I.emelet TÉRKÉP
Abban az esetben, ha egyazon érdeklődő két egymásra épülő egymás után következő tanfolyamra is regisztrál, úgy a teljes fizetendő tanfolyamdíj 5%-át, ha pedig három vagy annál több egymásra épülő tanfolyamra regisztrál, a teljes fizetendő tanfolyamdíj 10%-at engedményként jóvá írjuk számára!

A fenti két tipusú kedvezmény összevonható!

Tanfolyamaink kapcsán minden esetben, a regisztráció alapján előlegszámlát állítunk ki melyet a regisztrációt követően elküldünk a résztvevő által megadott email elérhetőségre. A jelentkezőnek a díjbekérő kiküldése után 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy kiegyenlítse az előlegszámlát. A résztvevő tanfolyamra való jelentkezése az előlegszámla kiegyenlítését követően válik véglegessé melyről egy visszaigazoló levélben tájékoztatjuk.!

 

Bővebb információt kérek