Ubiquiti UBWA - 2 napos képzés

Képzések időpontjai

Amint lehetséges új időponttal jelentkezünk

Képzések költsége

UEWA - Ubiquiti Enterprise Wireless Admin
59.900 Ft + ÁFA
Bővebb információt kérek

Ubiquiti UBWA - 2 napos képzés

Két napos haladó airMAX oktatás, mely megismertet a vezetéknélküli kommunikáció elméletével és technológiájával. A gyakorlatok pedig összekötik az elméletet a mindennapi használattal.

A tanfolyam további részletei:

A tanfolyam elsajátításához alapvető hálózati ismeretek szükségesek. A tanfolyamon vetített diák, laborgyakorlati feladatok leírása valamint a vizsga angol nyelvű ezért alapszintű angol nyelv tudás ajánlott az oktatás során. A vizsgán semmilyen online/offline segítség nem használható.

A tanfolyam hossza: 2 nap (9:00-tól 17:00-ig)  mely elméleti oktatást és laborgyakorlatot egyaránt tartalmaz. Az oktatási napok során, naponta 2 rövidebb és egy hosszabb (ebéd) szünetet tartunk.

A tanfolyam ára a 2 napra szóló, ebéd árát magában foglalja.

Sikeres vizsga esetén az UBNT 3 évig érvényes oklevelet állít ki, melyet a résztvevő a képzés végén kap kézhez.

Témakörök:

- RF elméletet
- Rádiók működése
- Antenna tervezés
- Ubiquiti a szolgáltatók szemszögéből


A tanfolyam elvégzéséhez nélkülözhetetlen felszerelés: A tanfolyamra kérjük hozzon magával, egy rendszergazdai jogosultsággal rendelkező Microsoft Windows 7-et vagy annál frissebb verziót futtató, működőképes laptop, mely rendelkezik ETH csatlakozóval, és 2,4GHz-es Wireless csatlakozással. (illetve töltővel és egérrel amennyiben szükséges)

 Minimum létszám: 6 fő

Maximum létszám: 12 fő

 A tanfolyamaink kapcsán minden esetben, a regisztráció alapján előlegszámlát állítunk ki. A tanfolyamainkon kizárólag az előlegszámla kiegyenlítését követően vehet részt az érdeklődő!

A jelentkezés gombra kattintva kezdheti meg a regisztrációt, képzésünkre

 

 

Bővebb információt kérek