Ubiquiti UniFi - 3 napos képzés

Képzések időpontjai

2024. augusztus 12-14.

Képzések költsége

110.000 Ft + ÁFA
Bővebb információt kérek

Ubiquiti UniFi - 3 napos képzés

Három napos UniFi oktatás, melynek célja a vezetéknélküli hálózatok részletes megismertetése a résztvevőkkel. Fókuszban az UniFi Enterprise Wireless rendszer illetve az accesspointok telepítése és beállítása vállalati környezetben.

Oktató: Meretei Balázs

 

A tanfolyam további részletei:

A tanfolyam elsajátításához alapvető hálózati ismeretek szükségesek. A tanfolyamon vetített diák, laborgyakorlati feladatok leírása angol nyelvű ezért alapszintű angol nyelvtudás ajánlott az oktatás során.

A tanfolyam hossza: 3 nap (9:00-tól 17:00-ig)  mely elméleti oktatást és laborgyakorlatot egyaránt tartalmaz. Az oktatási napok során, naponta 2 rövidebb és egy hosszabb (ebéd) szünetet tartunk.

A tanfolyam ára a 3 napra szóló, ebéd árát magában foglalja.

 

Témakörök:

- A Ubiquiti, az Enterprise Wireless és az UniFi bemutatása
- A WLAN alapjai (bővített)
- WLAN tervezés (bővített)
- Telepítés
- Alapvető adoptáció és konfiguráció
- Analitika és monitorozás
- Speciális adoptáció és konfiguráció
- Vendégportál integráció és testreszabás

 

2024. augusztus 12-14. - JELENTKEZÉS

 

A tanfolyam helyszíne: AccessPoint Kft. 1116 Budapest, Vegyész utca 17-25. Dan Üzleti Park 3/A I.emelet TÉRKÉP


A tanfolyam elvégzéséhez nélkülözhetetlen felszerelés: A tanfolyamra kérjük hozzon magával, egy rendszergazdai jogosultsággal rendelkező Microsoft Windows 7-et vagy annál frissebb verziót futtató, működőképes laptopot, mely rendelkezik ETH csatlakozóval, és 2,4GHz-es Wireless csatlakozással. (illetve töltővel és egérrel amennyiben szükséges)

Minimum létszám: 6 fő

Maximum létszám: 12 fő

Tanfolyamaink kapcsán minden esetben, a regisztráció alapján előlegszámlát állítunk ki melyet a regisztrációt követően elküldünk a résztvevő által megadott email elérhetőségre. A jelentkezőnek a díjbekérő kiküldése után 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy kiegyenlítse az előlegszámlát. A résztvevő tanfolyamra való jelentkezése az előlegszámla kiegyenlítését követően válik véglegessé melyről egy visszaigazoló levélben tájékoztatjuk.
 

Bővebb információt kérek