Ubiquiti UEWA - 2 napos képzés

Képzések időpontjai

2019.szeptember 10-11

2019.november 14-15

Képzések költsége

UEWA - Ubiquiti Enterprise Wireless Admin
59.900 + ÁFA
Bővebb információt kérek

Ubiquiti UEWA - 2 napos képzés

Két napos, hivatalos oklevelet adó, gyártó által akkreditált UniFi oktatás, melynek célja a vállalati vezetéknélküli hálózatok részletes megismertetése a résztvevőkkel. Fókuszban a UniFi Controller, illetve az accesspointok telepítése és beállítása vállalati környezetben.

Képzés időpontok:

2019.09.10-11 - JELENTKEZÉS

2019.11.14-15 - JELENTKEZÉS

 

A tanfolyam további részletei:

A tanfolyam elsajátításához alapvető hálózati ismeretek szükségesek. A tanfolyamon vetített diák, laborgyakorlati feladatok leírása valamint a vizsga angol nyelvű ezért alapszintű angol nyelv tudás ajánlott az oktatás során. A vizsgán semmilyen online/offline segítség nem használható.

A tanfolyam hossza: 2 nap (9:00-tól 17:00-ig)  mely elméleti oktatást és laborgyakorlatot egyaránt tartalmaz. Az oktatási napok során, naponta 2 rövidebb és egy hosszabb (ebéd) szünetet tartunk.

A tanfolyam ára a 2 napra szóló, ebéd árát magában foglalja.

Sikeres vizsga esetén az UBNT 3 évig érvényes oklevelet állít ki, melyet a résztvevő a képzés végén kap kézhez.

Témakörök:


- WLAN alapismeretek
- WLAN tervezés
- Telepítés
- Alap adoptálás és beállítás
- Haladó adoptálás és vendég hálózat

A tanfolyam helyszíne: AccessPoint Kft. 1116 Budapest, Vegyész utca 17-25. Dan Üzleti Park 3/A I.emelet TÉRKÉP


A tanfolyam elvégzéséhez nélkülözhetetlen felszerelés: A tanfolyamra kérjük hozzon magával, egy rendszergazdai jogosultsággal rendelkező Microsoft Windows 7-et vagy annál frissebb verziót futtató, működőképes laptop, mely rendelkezik ETH csatlakozóval, és 2,4GHz-es Wireless csatlakozással. (illetve töltővel és egérrel amennyiben szükséges)

Minimum létszám: 6 fő

Maximum létszám: 12 fő

 A tanfolyamaink kapcsán minden esetben, a regisztráció alapján előlegszámlát állítunk ki. A tanfolyamainkon kizárólag az előlegszámla kiegyenlítését követően vehet részt az érdeklődő!


 

Bővebb információt kérek