NetStork - képzés

Képzések időpontjai

Amint lehetséges új időponttal jelentkezünk!

Képzések költsége

NetStork - Hálózatnyilvántartó szoftver képzés
49.990 Ft + ÁFA
Bővebb információt kérek

NetStork - képzés

A NetStork egy könnyen használható hálózatnyilvántartó szoftver a kis- és közepes internetszolgáltatók részére, mellyel könnyen és átláthatóan tarthatják nyilván az optikai, HFC, Ethernet vagy akár rádiós hálózatainkat.

A szoftver az Open Street Maps és/vagy Google Maps platformot használja a valós idejű térképes megjelenítéshez, de természetesen támogatott a DWG/DWX formátumokból való importálás is.

A rendszerben nyilvántartható hálózatunk összes eleme és rétege:

- hálózati infrastruktúránk nyomvonala (védőcsövek, béléscsövek, oszlopok, aknák, kötésszerelvények, kábeltartalékok stb.)


- optikai-, koax- és ethernet kábeleink és egyes szálaik


- kötések, szálosztók, sötét szálak stb.


- rádiós eszközök és linkek


- GPON és IP eszközök


- épületen belüli hálózatunk (FTTH, ETH, stb.)


- rack szekrényeink sematikus elrendezése

 

A szoftver számos hasznos funkcióval rendelkezik melyek a hálózat minden napos üzemeltetését és felügyeletét könnyítik meg, mint például:

OTDR mérésünket a szoftverbe importálva láthatjuk, hogy az esetleges hiba a hálózatunk mely pontjára esik, így csökkenthetjük annak feltárásának és elhárításának idejét.

Terepen érintőképernyős Windows PC-t használva a szoftver automatikusan tablet módra vált, hogy ujjunkkal vagy stylus-al is könnyen dolgozhassunk benne.

Amennyiben csak az adatok kiolvasása a cél, bármilyen mobil eszköz (okostelefon, tablet) böngészőjéből elérhetjük adatbázisunkat a reszponzív web felületnek köszönhetően.

 

Képzés időpontok:

Hamarosan új időponttal jelentkezünk!

A tanfolyam hossza: 1 nap (9:00-tól 17:00-ig)  mely elméleti és laborgyakorlatot egyaránt tartalmaz. Az oktatási nap során, naponta 2 rövidebb és egy hosszabb (ebéd) szünetet tartunk.


Minimum létszám: 3 fő

Maximum létszám: 8 fő

A tanfolyam elvégzéséhez nélkülözhetetlen felszerelés: A tanfolyamra kérjük hozzon magával, egy rendszergazdai jogosultsággal rendelkező Microsoft Windows 7-et vagy annál frissebb verziót futtató, működőképes laptop, mely rendelkezik ETH csatlakozóval, és 2,4GHz-es Wireless csatlakozással. (illetve töltővel és egérrel amennyiben szükséges)


A tanfolyam további részletei:
A tanfolyam során, kizárólag a szünetekben van lehetőség mobiltelefon használatára! A tanfolyam ára a 1 napra szóló, ebéd árát magában foglalja.


A tanfolyam helyszíne: AccessPoint Kft. 1116 Budapest Vegyész utca 17-25 3/A


A tanfolyam ára: 49.990 Ft + ÁFA

A tanfolyamaink kapcsán minden esetben, a regisztráció alapján előlegszámlát állítunk ki. A tanfolyamainkon kizárólag az előlegszámla kiegyenlítését követően vehet részt az érdeklődő!

 

Bővebb információt kérek