MikroTik MTCNA - 3 napos képzés

Képzések időpontjai

Hamarosan új időponttal jelentkezünk

Képzések költsége

MTCNA - MikroTik Certified Network Associate
100.000 Ft + ÁFA
Bővebb információt kérek

MikroTik MTCNA - 3 napos képzés

Az MTCNA tréning során, a résztvevő megismeri a RouterOS szoftver alapjait, valamint az aktuális RouterBoard termékeket.

A megszerzett tudása alapján lehetősége lesz elvégezni szoftveres alapkonfigurációkat, management beállításokat, és belépő szintű hibadetektálást/hibajavítást. A tanfolyam utolsó napja záróvizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a Mikrotik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki. A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat.

 

Oktató: Meretei Balázs

 

A tanfolyam hossza: 3 nap (9:00-tól 17:00-ig) mely elméleti és laborgyakorlatot egyaránt tartalmaz. Az oktatási napok során, naponta 2 rövidebb és egy hosszabb (ebéd) szünetet tartunk.


Minimum létszám: 6 fő

 

HAMAROSAN ÚJ IDŐPONTTAL JELENTKEZÜNK

 A tanfolyamra való jelentkezés feltételei: A tanfolyamon leadott anyag értelmezéséhez, és a záróvizsga teljesítéséhez egyaránt nélkülözhetetlen bizonyos fokú TCP/IP hálózati alapismeret. Mielőtt jelentkezne tanfolyamunkra, kérjük töltse le az ITT található kérdéssort és külső segítség nélkül válaszolja meg a dokumentumban található kérdéseket!


A tanfolyam elvégzéséhez nélkülözhetetlen felszerelés: A tanfolyamra kérjük hozzon magával, egy rendszergazdai jogosultsággal rendelkező Microsoft Windows 7-et vagy annál frissebb verziót futtató, működőképes laptop, mely rendelkezik ETH csatlakozóval, és 2,4GHz-es Wireless csatlakozással. (illetve töltővel és egérrel amennyiben szükséges)


A tanfolyam további részletei:
A tanfolyam során, kizárólag a szünetekben van lehetőség mobiltelefon használatára!
A tanfolyam ára a 3 napra szóló, ebéd árát magában foglalja.


A tanfolyam helyszíne: Budapest, 1116 Vegyész utca 17-25 3/A 1.emelet


A tanfolyam ára: 100.000 Ft + ÁFA


Abban az esetben, ha egyazon érdeklődő két egymásra épülő egymás után következő tanfolyamra is regisztrál, úgy a teljes fizetendő tanfolyamdíj 5%-át, ha pedig három vagy annál több egymásra épülő tanfolyamra regisztrál, a teljes fizetendő tanfolyamdíj 10%-at engedményként jóvá írjuk számára!

A fenti két típusú kedvezmény összevonható!

Tanfolyamaink kapcsán minden esetben, a regisztráció alapján előlegszámlát állítunk ki melyet a regisztrációt követően elküldünk a résztvevő által megadott email elérhetőségre. A jelentkezőnek a díjbekérő kiküldése után 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy kiegyenlítse az előlegszámlát. A résztvevő tanfolyamra való jelentkezése az előlegszámla kiegyenlítését követően válik véglegessé melyről egy visszaigazoló levélben tájékoztatjuk.

Bővebb információt kérek