MikroTik MTCNA - 3 napos képzés

Képzések időpontjai

Amint lehetséges új időponttal jelentkezünk

Képzések költsége

MTCNA - MikroTik Certified Network Associate
55.990 Ft + ÁFA
Bővebb információt kérek

MikroTik MTCNA - 3 napos képzés

Az MTCNA tréning során, a résztvevő megismeri a RouterOS szoftver alapjait, valamint az aktuális RouterBoard termékeket.

A megszerzett tudása alapján lehetősége lesz elvégezni szoftveres alapkonfigurációkat, management beállításokat, és belépő szintű hibadetektálást/hibajavítást. A tanfolyam utolsó napja záróvizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a Mikrotik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki. A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat.

 Képzés időpontok:

2020.01.29-30-31 - JELENTKEZÉS

2020.04.01-02-03 - JELENTKEZÉS - JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL ELHALASZTVA

2020.04.15-16-17 - JELENTKEZÉS - JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL ELHALASZTVA

A tanfolyam hossza: 3 nap (9:00-tól 17:00-ig)  mely elméleti és laborgyakorlatot egyaránt tartalmaz. Az oktatási napok során, naponta 2 rövidebb és egy hosszabb (ebéd) szünetet tartunk.


Minimum létszám: 6 fő


A tanfolyamra való jelentkezés feltételei: A tanfolyamon leadott anyag értelmezéséhez, és a záróvizsga teljesítéséhez egyaránt nélkülözhetetlen bizonyos fokú TCP/IP hálózati alapismeret. Mielőtt jelentkezne tanfolyamunkra, kérjük töltse le az ITT található kérdéssort és külső segítség nélkül válaszolja meg a dokumentumban található kérdéseket!


A tanfolyam elvégzéséhez nélkülözhetetlen felszerelés: A tanfolyamra kérjük hozzon magával, egy rendszergazdai jogosultsággal rendelkező Microsoft Windows 7-et vagy annál frissebb verziót futtató, működőképes laptop, mely rendelkezik ETH csatlakozóval, és 2,4GHz-es Wireless csatlakozással. (illetve töltővel és egérrel amennyiben szükséges)


A tanfolyam további részletei:
A tanfolyam során, kizárólag a szünetekben van lehetőség mobiltelefon használatára!
A tanfolyam ára a 3 napra szóló, ebéd árát magában foglalja.


A tanfolyam helyszíne: AccessPoint Kft. 1116 Budapest Vegyész utca 17-25 3/A


A tanfolyam ára: 55.990 Ft + ÁFA

 

Amennyiben egyazon cég több kollégát is regisztrál tanfolyamunkra, úgy a második résztvevő kolléga 50.900 Ft + ÁFA, a harmadik regisztrált kolléga pedig 45.900 Ft + ÁFA költség viselése mellett vehet részt MTCNA tanfolyamunkon!

Abban az esetben, ha egyazon érdeklődő két egymásra épülő egymás után következő tanfolyamra is regisztrál, úgy a teljes fizetendő tanfolyamdíj 5%-át, ha pedig három vagy annál több egymásra épülő tanfolyamra regisztrál, a teljes fizetendő tanfolyamdíj 10%-at engedményként jóvá írjuk számára!

A fenti két tipusú kedvezmény összevonható!


Tanfolyamaink kapcsán minden esetben, a regisztráció alapján előlegszámlát állítunk ki melyet a regisztrációt követően elküldünk a résztvevő által megadott email elérhetőségre. A jelentkezőnek a díjbekérő kiküldése után 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy kiegyenlítse az előlegszámlát. A résztvevő tanfolyamra való jelentkezése az előlegszámla kigyenlítését követően válik véglegessé melyről egy visszaigazoló levélben tájékoztatjuk.

Bővebb információt kérek