Koko

Tájékoztatás – Covid-19 alatti működési rendről

2020.11.19. 0 0

A koronavírus első hullámának kezdetén (márciusban), mindannyiunk egészségügyi biztonságát szem előtt tartva mindennapos működésünkben néhány változást kellett eszközölnünk melyek a jelenlegi pandémiás helyzet miatt mind mai napig érvényben vannak. Kérjük olvassátok el a főbb változásokat, hogy minden információval kapcsolatban naprakészek lehessetek. Azt megígérhetjük nektek, hogy mint ahogy eddig is az áruellátottság és a kiszállítás is kielégítő és hatékony lesz!

Koko

802.11 r/k/v-ről bővebben

2020.11.12. 0 0

Az AKH-nál forgatott cnPilot esettanulmányunk után több kérdés érkezett hozzánk az ott alkalmazott Wi-Fi roaming megoldással kapcsolatban. Ennek apropójából úgy döntöttünk, hogy a mai videóban tüzetesen bemutatjuk nektek a jelenleg érvényben lévő Wi-Fi roaming szabványokat (802.11 r/k/v) és azok főbb tulajdonságait.

Koko

Cambium Networks cnMatrix - Tapasztalatok

2020.11.06. 0 0

Múlt heti videónkban bemutattuk nektek a Cambium Networks EX1000-es (Layer 2) valamint az EX2000-es (Layer 3) switch családjának főbb tulajdonságait és hardveres jellemzőit. A mai epizódban a fent megnevezett eszközök szoftveres képességeiről és a felhő alapú menedzselési lehetőségről (cnMaestro) láthattok egy bővebb beszámolót.

Blog idővonal

Összes hír