Témakörök

Koko

Év végi akciók ISP-k és rendszerintegrátorok számára a Cambiumtól!

2024.10.18. 0 0

A Cambium Networks az utolsó negyedévben sem tétlenkedik, mint az elmúlt időszakban oly sokszor most is egy újabb promóciós összeállítással készült felhasználói számára. A jelenlegi két akcióval az internetszolgáltatókat, valamint rendszerintegrátorokat célozza. Ehhez pedig segítségül hívja ePMP 4000-es szériáját, valamint 802.11ax-es XV2-es AP megoldásait. A promóció végdátuma 2024.december 31.

Koko

MikroTik Shorts - OSPF 6/7 - 1.rész

2024.10.17. 0 0

MikroTik Shorts sorozatunk mai epizódjában az OSPF rejtelmeibe nyújtunk betekintést. Egyre több visszajelzést kapunk tőletek arról, hogy a RouterOS 7 alatt számos bonyodalom adódik az OSPF konfigurációjával, illetve a ROS verzió frissítésekor (6-ról 7-re) újabb problémákba ütköztök. Ezt orvosolván most lépésről lépésre végigvezetünk titeket az OSPF útvesztőin, és segítünk abban, hogy gond nélkül kijussatok a labirintusból.

Koko

MikroTik Shorts - Changelog pletykák 7.17

2024.10.03. 0 0

MikroTik Shorts videósorozatunk legújabb epizódjában folytatjuk a RouterOS changeLOGjának böngészését.  A korábbi részek (melyek megtekinthetőek ITT és ITT ) sikerein felbuzdulva most ismételten bemutatjuk, hogy számunkra mely újdonságok, javítások, és elszórt infómorzsák voltak a leginkább figyelemfelkeltőek az aktuális verzióban (7.17beta2) és hogy ezek megjelenése milyen jövőbeni irányt mutat.

Blog idővonal

Összes hír