Témakörök

Koko

TP-Link - Szolgáltatói WiFi router akció!

2024.03.01. 0 0

Márciusban a TP-Link két új, kifejezetten ISP-k számára tervezett szolgáltatói WiFi router akcióval készül. A promó keretei közt kedvezményes áron juthattok hozzá 802.11ac (HC220-G5) valamint WiFi6-os (HX220) protokollt támogató MESH eszközökhöz. Adminisztráld távolról eszközeid és biztosíts ügyfeleid számára, hogy bármikor könnyedén bővíthessék meglévő WiFi hálózatukat otthonukban! A 10%-os kedvezményt március 31-ig veheted igénybe mennyiségi megkötés nélkül.

Koko

OkosOtthon Labor podcast - Vision Pro + Thread tapasztalatok

2024.02.28. 0 0

Ebben az adásban lazára fogtuk a műsor szerkesztést, másképp nem is lehetett volna, lévén Szifon Geri volt az OkosOtthon Labor podcast vendége és ezúttal műsorvezetője is! Szóba került az Apple új Vision Pro mixed reality szemüvege, Kálmán Geri új Thread-es okosotthon kütyüjei de még Szifonos Geri okos fogkeféje is!

Koko

Unboxing and more - MikroTik CME Gateway

2024.02.22. 0 0

Unboxing and more videósorozatunk legújabb epizódjában az IoT eszközök hatékony kommunikációját megkönnyítő új CAT-M narrow-band LTE modemmel felszerelt CME Gateway-t mutatjuk be nektek. Természtesen, ahogy megszokhattátok nem csak az adatlapon feltüntetett értékekről beszélünk, hanem megnézzük mi lapul a burkolat alatt. A CME Gateway-ről annak technikai adottságairól, illetve létjogosultságáról most is videós tartalmaink házigazdája Meretei Balázs, valamint állandó szakértőnk Balogh Attila értekezik. 

Blog idővonal

Összes hír