Témakörök

Koko

MikroTik Shorts - Netinstall (Linux)

2024.07.11. 0 0

MikroTik Shorts sorozatunk legutóbbi részében bemutattuk nektek, hogy milyen megoldást kínál a MikroTik számunkra abban az esetben, ha a routerünk teljesen elérhetetlenné válik (letiltottuk az összes portot, elfelejtettük a jelszót vagy esetleg a reset gombot is inaktváltuk). A Windows-os GUI felület után most megmutatjuk, hogy Linux CLI környezetben miként lehetséges visszahozni eszközeinket a túlvilágról a Netinstall segítségével.

Koko

Cambium Networks - cnPilot WiFi 5 árzuhanás - Meghosszabbítva!

2024.06.28. 0 0

A Cambium Networks rendszeresen igyekszik fenntartani vásárlói figyelmét különböző akciókkal. Februárban mi is bemutattunk számotokra egy kizárólag nálunk elérhető promóciót melynek keretein belül jelenleg készleten lévő WiFi 5-ös AP-k majd teljes kínálatánál nem mindennapi árzuhanást láthattatok! Most ezt a kedvezményes időszakot Q3 végéig kiterjesztjük így szeptember 30-ig lehetőségetek van raktárról azonnal hozzájutni a kiszemelt eszközökhöz.

Koko

MikroTik Shorts - Netinstall (Windows)

2024.06.27. 0 0

MikroTik Shorts sorozatunk legfrissebb epizódjában bemutatjuk, hogy milyen mentőövet dob számunkra a MikroTik abban az esetben, ha routerünkből teljesen kizártuk magunkat (letiltottuk az összes portot, elfelejtettük a jelszót vagy esetleg a reset gombot is inaktváltuk). A Netinstall segítségével még ebből a vesztett helyzetből is visszaszerezhetjük az irányítást eszközünk felett. E szoftver Windows környezetben futtatható verzióját és annak használatát mutatja be nektek Meretei Balázs.

Blog idővonal

Összes hír