Koko

Okos Otthon Labor - Homey - 1. rész

2020.10.22. 1 0

Legújabb, havi rendszerességgel megjelenő videósorozatunkban az eddig megszokott tartalmaktól egy kicsit különböző, de mégis azokkal szorosan összefüggő témához nyúlunk. Ez nem más, mint a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek és érdeklődésnek örvendő Smart Home technológia és az okosotthonok világa. Az epizódok során mindig egy-egy az AccessPoint portfóliójában elérhető gyártót és annak eszközeit vesszük jobban szemügyre és teszteljük le valós körülmények között.

Koko

Fibrain HD hibrid patch panel

2020.10.15. 0 0

Mai videónkban a Fibrain, HD termékcsaládját mutatjuk be nektek testközelből. Az új hibrid technológia legnagyobb előnye, hogy magába foglalja a strukturált és az optikai patch paneleket egyaránt. Az alapoktól újragondolt „keystone” modulok egy, a jelenleginél is fényévekkel gyorsabb szerelhetőséget és minőséget biztosítanak, miközben szabadon vegyíthetjük az RJ-45 moduljainkat az optikai végpontjainkkal akár ugyanazon panelen belül.

Koko

Cambium Networks – Online EMEA partnernap regisztráció

2020.10.09. 0 0

A Cambium Networks szokásos éves EMEA partnerrendezvénye a járványhelyzet miatt az online térbe költözött. Ennek okán lehetőségetek van bárhonnan becsatlakozni és értesülni a gyártó legfrissebb újdonságairól, technológiai fejlesztéseiről és azok várható érkezéséről. Regisztrálj és vegyél részt az ingyenes, angol nyelvű, ISP-k, valamint rendszerintegrátorok számára tartott eseményen te is október 13-án 14:00-tól!

Blog idővonal

Összes hír