Koko

OkosOtthon Labor podcast - Az Okosotthon Guru háza táján - 2. rész

2021.10.19. 0 0

Mégis mi mindent rejthet Zsák Péter Okosotthon Guru kétszintes családi háza, ahol csak Zigbee szenzorból több mint 130 db teljesít szolgálatot? És ez még csak a jéghegy csúcsa! Otthonautomatizálás felsőfokon egy ikonikus szaktekintély interpretációjában.

Koko

5G - Az igazság nyomában

2021.10.15. 2 0

Mai videónkban az 5G-s mobilhálózatok múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélgetünk állandó szakértőnkkel Balogh Attilával. Az első epizód során átvesszük, hogy mit is ígért számunkra az 5G technológia és ebből mit is sikerült megvalósítani a gyakorlatban. Mellékszálként pedig igyekszünk mélyrehatóan tanulmányozni azt, hogy miként is működik maga az 5G.

Koko

AccessPoint Academy – MikroTik képzések 2021 ősz

2021.10.13. 2 0

Hosszabb kényszerszünet után az AccessPoint Academy újult erővel és lendülettel vár minden tanulni és tudását bővíteni vágyó jelentkezőt MikroTik kurzusaira a 2021-es év hátralévő részében. Egyúttal köszöntjük műszaki csapatunk legújabb tagját! Isten hozta a fedélzeten Meretei Balázst, aki októbertől kezdődően a fentebb említett MikroTik későbbiekben pedig Ubiquiti és Cambium Networks gyártói tréningekért is felel majd.

Blog idővonal

Összes hír