Koko

Cambium Networks - Elevate promóció

2020.02.18. 0 0

A Cambium Networks különböző promóciókkal igyekszik folyamatosan fenntartani új és meglévő felhasználói figyelmét. A mostani akció az ePMP 2000-es AP(k)-ra fókuszál azon belül is az Elevate szoftvermegoldásra melyet lehetőségünk van más gyártótól származó 802.11n protokollon üzemelő klienseszközökre feltölteni, majd ezután felcsatlakoztatni azokat ePMP bázisainkra.

Koko

Unboxing and more - Aruba csúcskategóriás WiFi6/ax access pointok!

2020.02.13. 0 0

Unboxing and more videósorozatunk februári epizódjában bemutatjuk nektek az Aruba Networks enterprise Wi-Fi AP családjának csúcskategóriás modelljeit. Lássuk, hogy a 802.11ax/Wi-Fi 6-os szabvánnyal felvértezve milyen teljesítményre képesek a videónkban bemutatott eszközök.

Koko

Kültéri Ethernet kábelezés

2020.02.06. 0 0

Ügyfeleink részéről egyre több kérdés érkezik hozzánk a strukturált kábelek kültéri-beltéri használatával, kiválasztásával kapcsolatban. Egy-egy projekt során számos tényező (kábel típus, felhasználási hely, ár, szabályozások stb.…) befolyásolja azt, hogy mely kábel a leginkább megfelelő számukra az adott munka során. Aktuális videónkban ezekre a kérdésekre keressük a választ és igyekszünk átfogó tájékoztatást a legyakrabban előforduló kábeltípusokról.

Blog idővonal

Összes hír