Koko

III. 5GHz-es PTP összehasonlító teszt - Összefoglaló - 2. rész

2019.10.10. 0 0

5GHz-es PTP összehasonlító tesztünk legutolsó epizódjához érkeztünk. Összegző videónk második részében a 300 USD-s listaár feletti termékeket mutatjuk be nektek. A korábban megszokott videós tartalmon felül egy infografikát valamint személyes értékeléseinket is megosztjuk veletek. Ha lemaradtatok az első összefoglalóról tekintsétek meg múlt heti beszámolónkat is.

Koko

NetStork hálózatnyilvántartó szoftver

2019.10.08. 0 0

Szeptembertől az AccessPoint Kft. egy az ISP szakma számára rendkívül hasznos hálózatnyilvántartó szoftver hivatalos magyarországi disztribútorává vált. Mint ahogy azt már tőlünk megszokhattátok az általunk forgalmazott hardver és szoftvermegoldásokhoz teljes körű műszaki támogatást és képzést nyújtunk, nincs ez másképp a NetStork esetében sem. Az érdeklődők novemberben közelebbről is megismerhetik a szoftver funkcióit és azok használatát egy tanfolyam keretein belül.

Koko

III. 5GHz-es PTP összehasonlító teszt - Összefoglaló - 1. rész

2019.10.03. 0 0

Leghosszabb 5GHz-es PTP összehasonlító tesztünk végére értünk. A harmadik szériában is igyekeztünk a szakma számára legérdekesebb eszközöket kiválasztani és letesztelni. A két részből álló összegző első epizódjában a 300 USD-s listaár alatti termékek kerültek fókuszba. A megszokott videós tartalmon felül egy infografikát valamint személyes értékeléseinket is megosztjuk veletek.

Blog idővonal

Összes hír