Koko

OkosOtthon Labor podcast - Tudatos otthoni vízkezelés - 2. rész

2021.07.27. 0 0

Bár a hazai ivóvíz jellemzően jó minőségű, mégis érdemes szűrnünk. Nem csak, hogy szűrnünk, adott esetben adalékolnunk. De mégis miért és hogyan? Sok esetben fűtési rendszereinket sem ártana kezelt vízzel üzemeltetni, minderről mégsem hallunk túl gyakran. Pedig a megoldás költséghatékony és elérhető. Mindezen túlmenően ma már ott tartunk, hogy az üzemeltetés terhét egyes gyártók a vízkezelés digitális forradalmának köszönhetően átveszik a végfelhasználótól. A felsorolt témák feldolgozásában ismét segítségünkre van Komáromi Gábor a BWT Hungária Kft. nagykereskedelmi divíziójának vezetője.

Koko

Piaci elemzés: Árak, elérhetőségek II. rész

2021.07.23. 0 0

Folytatjuk piaci elemzésünket melyben „COVID válság” az árakra, valamint a szállíthatóságokra gyakorolt hatásait vitatjuk meg. A múlt heti epizód után most a passzív hálózati eszköz gyártókra és azok helyzetére fókuszálunk.

Koko

Piaci elemzés: Árak, elérhetőségek - Ubiquiti, MikroTik, Cambium Networks

2021.07.21. 0 0

Január után ismét egy piaci elemzéssel jelentkezünk. Mai epizódunkban a legnagyobb dominanciával bíró aktív eszköz gyártóink aktuális helyzetét és a „COVID válság” az árakra, valamint a szállíthatóságokra gyakorolt hatásait vitatjuk meg.

Blog idővonal

Összes hír