Koko

TP-Link - Agile megoldások

2021.01.21. 0 0

Minden ISP életében fontos szerepet tölt be hálózatának felügyelete és az esetleges hibák mihamarabbi elhárítása. Mindkét folyamat kulcsfontosságú a tekintetben, hogy egy megbízható és stabil rendszert, valamint ezáltal elégedett ügyfeleket tudhasson magáénak. Erre kínálnak most egy új alternatívát a TP-Link Agile megoldásai (Agile ACS, Agile Config) melyek segítségével egy komplex menedzsment platform kerülhet a szolgáltatók kezébe.

Koko

ISP Lab - Cambium Networks - Force 425 - Ismertető

2021.01.20. 0 0

Ezen a héten egy újabb videósorozat debütál YouTube csatornánkon. Az ISP Lab fantázianevet viselő adások elsősorban internetszolgáltatók részére mutatnak be olyan termékeket, amelyekre szükségük lehet vezetékes vagy vezetéknélküli hálózatuk kiépítése során. Az új széria első epizódjában a Cambium Networks tegnapi napon bemutatott Force 425-ös berendezéséről tudhattok meg mindent.

Koko

Újabb garanciális kedvezmények

2021.01.19. 0 0

Előző hírlevelünkben részletesen közöltük az idei évtől érvényes, kiterjesztett garanciális feltételeinket. Az elmúlt néhány napban tovább gondoltuk a dolgot, és úgy döntöttünk, hogy újabb kedvezményként,

Blog idővonal

Összes hír