MikroTik MTCEWE - 3 napos képzés

Képzések időpontjai

2024. október 14 - 16.

Képzések költsége

MTCEWE - MikroTik Certified Enterprise Wireless Engineer
129.990 Ft + ÁFA
Bővebb információt kérek

MikroTik MTCEWE - 3 napos képzés

Az MTCEWE tréning a kontrollált wireless hálózatok témakörével foglalkozik részletesen

A képzés végére a hallgató részletes ismereteket szerez a RouterOS Enterprise Wireless főbb funkciói és a 802.11 protokoll működésével kapcsolatban. Képes lesz CAPsMAN alapú hálózatokat konfigurálni, üzemeltetni és hibákat elhárítani. A tanfolyam utolsó napja zárovizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a Mikrotik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki. A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat!

 

Oktató: Meretei Balázs


A tanfolyam hossza: 3 nap (9:00-tól 17:00-ig)  mely elméleti és laborgyakorlatot egyaránt tartalmaz. Az oktatási napok során, naponta 2 rövidebb és egy hosszabb (ebéd) szünetet tartunk.

 

Minimum létszám: 6 fő


 

2024. október 14 - 16. - JELENTKEZÉSA tanfolyamra való jelentkezés feltételei: A tanfolyamon való részvétel előfeltétele az érvényben lévő (3 évnél nem régebbi) MTCNA minősítés!


A tanfolyam elvégzéséhez nélkülözhetetlen felszerelés: A tanfolyamra kérjük hozzon magával, egy rendszergazdai jogosultsággal rendelkező Microsoft Windows 7-et vagy annál frissebb verziót futtató, működőképes laptop, mely rendelkezik ETH csatlakozóval, és 2,4GHz-es Wireless csatlakozással. (illetve töltővel és egérrel amennyiben szükséges)


A tanfolyam további részletei:
A tanfolyam során, kizárólag a szünetekben van lehetőség mobiltelefon használatára!
A tanfolyam ára a 2 napra szóló, ebéd árát magában foglalja.


A tanfolyam helyszíne: Budapest, 1116 Vegyész utca 17-25 3/A 1.emelet

 

Abban az esetben, ha egyazon érdeklődő két egymásra épülő egymás után következő tanfolyamra is regisztrál, úgy a teljes fizetendő tanfolyamdíj 5%-át, ha pedig három vagy annál több egymásra épülő tanfolyamra regisztrál, a teljes fizetendő tanfolyamdíj 10%-at engedményként jóvá írjuk számára!

A fenti két típusú kedvezmény összevonható!

Tanfolyamaink kapcsán minden esetben, a regisztráció alapján előlegszámlát állítunk ki melyet a regisztrációt követően elküldünk a résztvevő által megadott email elérhetőségre. A jelentkezőnek a díjbekérő kiküldése után 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy kiegyenlítse az előlegszámlát. A résztvevő tanfolyamra való jelentkezése az előlegszámla kiegyenlítését követően válik véglegessé melyről egy visszaigazoló levélben tájékoztatjuk.

Bővebb információt kérek