Témakörök

AccessPoint webáruház ismertető

2017.12.08. 10:43

Aktuális epizódunkban egy kicsit könnyedebb ám de annál fontosabb témát vizsgálunk. Megújult webáruházunk funkcióiról láthattok egy rövid összefoglalót. Nézzétek meg videónkat és használjátok az oldal adta lehetőségeket, hogy megkönnyíthessétek munkátokat mind vásárlás, a pénzügyek bonyolítása és a garanciális ügyintézés során.


A kosaratok összeállítása sosem volt egyszerűbb! Újra gondoltunk a termékstruktúrát, így bármilyen szakterületen is dolgozol, könnyedén megtalálod a keresett terméket. A hálózati eszköz menüpont alatt megtalálod az vezetékes és vezeték nélküli aktív eszközöket. A gerinckapcsolatoktól, a fix telepítésű kültéri mikrohullámú rendszereken át a kül-beltéri WiFi hálózatok részegységeiig, de sok minden más mellett itt találod a jól megszokott MikroTik router komponenseket is.

Ha struktúrált vagy optikai hálózatot építesz, akkor ezek elemeire is gyorsan megtalálsz a megfelelő menüpontok alatt, és speciális termékekre is rálelsz mint például Kamerák, NVR, IP telefonok settop box-ok.

Ha mégis nehezen igazodsz el, akkor a keresőn kívül nagy segítségedre lesznek a szűrők, melyekkel szűkítheted a találati listát. A kedvenc termékeidet pedig listákba rendezheted, ahol azonnal megtalálod Őket.

Ha összeállt a kosarad, célszerű ellenőrizned a profilodon az elérhető hitelkeretedet, esetleg a lejárt számlákat, hogy az átvételkor ne érhessen meglepetés.

Költséget csökkentenél? nekünk erre is van megoldásunk! Bevizsgált, használt berendezések és csomagolás sérült termékek között is válogathatsz.

Ha a beszerzést, a pénzügyet vagy a garanciális ügyintézést különböző kollégák végzik a cégedben, akkor az alfelhasználók létrehozásának lehetősége neked szól!

Rendelésed nem elérhető tételeiről és a feladott szállítmányról egyaránt informálódhatsz a profilod alatt.

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.