Témakörök


60GHz-es tanfolyam az IgniteNet-től

2018.07.09. 15:39

Örömmel jelentjük be, hogy az AccessPoint Academy repertoárja egy újabb tréninggel bővül. A képzés a vBand sajátosságait járja körül, betekintést enged a 60GHz-es berendezések installálásának hogyanjába, mikéntjébe. Igen, amennyiben ezen a frekvencián szeretnénk telepítéseket végezni, több részletre és sok, a sáv sajátosságaiból eredő specialitásra kell figyelmet fordítani!

Az IgniteNet Metrolinq Certified Admin (IMCA) képzési modul a gyártó eszközein keresztül mutatja be a fent leírt tudásanyagot, valamint kitér az IgniteNet berendezéseire valamint felhőszolgáltatásaira. Az IgniteNet U oktatási program első elemeként az IMCA vált elérhetővé, de később más oktatások is meg fognak jelenni.

Major Péter és Barta Gergely kollégáink a közelmúltban sikeresen elvégezték az IgniteNet tréneri tanfolyamát ezáltal jogosulttá váltak arra, hogy Magyarországon először hivatalos gyártói tréninget tarthassanak az érdeklődők számára.

 

A képzésről röviden:

 

IgniteNet IMCA (IgniteNet Metrolinq Certified Admin)

 

Az IMCA képzési modult arra tervezték, hogy internetszolgáltatók, rendszerirányítók, rendszerintegrátorok képesek legyenek gyorsan bevezetni, alkalmazni és üzemeltetni a 60GHz-es alapú rendszereket bárhol a világon.

A megszerzett tudás alapján lehetőségetek lesz a jövőben elvégezni a telepítési feladatokat, szoftveres konfigurációt, management beállításokat, hibadetektálást/hibajavítást MetroLinq eszközeiteken. A tanfolyam utolsó napja záróvizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a IgniteNet által ellenjegyzet minősítést kaptok.

A tanfolyam további részleteiről, tematikájáról valamint áráról a lenti linkre kattintva bővebben tájékozódhattok és az érdeklődők számára további jó hír, hogy az első IMCA oktatásra már augusztusban sor kerül.

 

Képzés költsége: 64.900 Ft + ÁFA/fő

 

Első képzés dátuma: 2018.08.06-07.

 

Tovább a részletekhez & Jelentkezés

 

Várjuk jelentkezéseteket képzésünkre! Amennyiben bármilyen további kérdésetek lenne úgy keressétek kiemelt kapcsolattartótókat vagy hívjatok minket központi elérhetőségeinken.

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.