Témakörök









































AccessPoint Wi-Fi Lab - SAVE THE DATE!

1 0
2018.03.13. 09:46

A Wi-Fi technológia fejlődése lassan követhetetlen, szinte hónapról hónapra jelennek meg újabbnál újabb fejlesztések és szabványok melyek által egyre nagyobb sávszélességgel lehet a felhasználók mobileszközeit kiszolgálni. Látván a Wi-Fi rendszerek iránti növekvő igényeket arra jutottunk, hogy itt lenne az ideje egy rendszeres szakmai találkozónak amely kifejezetten a Wi-Fi-re fókuszál.

A rendezvénysorozat arra lesz hivatott, hogy megadjon minden szükséges információt arról, hogy mire kell felkészülnie a Wi-Fi integrátoroknak és üzemeltetőknek a jövőben. Illetve milyen más eddig nem megszokott újítások állnak rendelkezésükre további sikereinek eléréshez.

 

Ezért hívjuk életre az AccessPoint Wi-Fi Lab-et ami nem más, mint egy szűk 30 fős létszámban megrendezett kötetlen találkozó melynek vázát 4 előadás adja meg. Az egyenként 40 perces prezentációkban megtudhattok sok érdekességet a hazai és európai Wi-Fi trendekkel kapcsolatban, az előadások után természetesen kérdéseiteket is feltehetitek. A második prezentáció után egy hosszabb ebédszünet mellett lehetőség nyílik megvitatni az addig hallottakat.

 

Esemény időpontja 2018.04.12

 

Az áprilisi rendezvény fő témái az alábbiak lesznek:

 

- WiFi4EU - Minden információ mely szükséges a sikeres kivitelezéshez.

- Cambium Networks partner program - Kerülj közelebbi kapcsolatba a gyártóval

- Cambium Networks Wi-Fi jelene és jövője

- Linkyfi - Hogyan generálj plusz profitot ingyenes hotspot szolgáltatásodon keresztül.

 

 A rendezvény helyszíne az Aquaworld Resort Budapest lesz mely közvetlenül az M0-ás körgyűrű mellett található így érkezz az ország bármely pontjáról könnyen megközelítheted anélkül, hogy a belvárosi forgalommal számolnod kellene.

 

 Amennyiben úgy érzed, hogy te is érintett vagy, ügyfeleidnek tervezel, kiépítesz Wi-Fi hálózatokat és szívesen részt vennél az első AccessPoint Wi-Fi Lab-on akkor jegyezd be a naptáradba április 12.-ét és gyere el.

 

 Előzetes regisztrációdat a lenti űrlap segítségével adhatod le:

 

A jövő hét folyamán bővebb információkkal jelentkezünk az eseményről és azt megalapozó előadásokról.

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.