Cambium Networks - Nyári promóciók

0 0
2019.06.25. 10:40

A Cambium Networks rendkívül vonzó promóciókkal kedveskedik meglévő felhasználói, valamint új belépői számára. A most közzétett akciók közül a már régóta Cambium termékeket használók is megtalálhatják a számukra leginkább vonzó ajánlatokat. Ezen felül, ha részt vesznek a gyártó Bring a Friend programjában akkor egy-egy új, általuk ajánlott WISP első vásárlása után is különböző kedvezmények illetik meg őket.

Az első akció keretein belül ePMP bázisállomások, illetve antenna kiegészítőinek vásárlása esetén meghatározott mennyiségű elevate licenszel ajándékozza meg a gyártó a vásárlókat:

ePMP2000 Full AP vásrálása esetén: 30db ajándék Elevate licensz

ePMP2000 Full AP+Szektor antenna vásárlása esetén: 40db ajándék Elevate licensz

ePMP2000 FUll AP+Szektor antenna + Beamforming antenna vásárlása esetén: 50db ajándék Elevate licensz

Időtartam: 2019 Q3 végéig

Második akció célja, hogy már Cambium-ot használó WISP-ek további internetszolgáltatókat biztassanak arra, hogy használják a gyártó termékeit (FONTOS csak olyan internetszolgáltató hívható meg, aki még nem használt és vásárolt korábban Cambium termékeket). Ennek megkönnyítésére a Cambium létrehozott egy partner oldalt ( Bring a Friend Program), melyre az új WISP beregisztrálva és megadva az ajánló cég nevét érvényesítheti a kedvezményeket.

A regisztráció elvégzése után az újdonsült Cambium felhasználó egy részletes tájékoztatót kap az ePMP és a PMP termékekről, illetve egy kupont, amelynek segítségével ingyen elvégezheti a Cambium Networks ePMP vagy PMP 450-es tanfolyamát. Ezek után a disztribútor a vásárló igényeit figyelembe véve elküldi a kedvezménnyel csökkentett árakat a kiválasztott termékekről (minimum rendelési mennyiség egy AP vagy 12 SM). Amint az első vásárlás megtörténik már nem csak az új Cambium felhasználó örülhet a kedvezményeknek, hanem az őt beajánló cég is, hiszen ekkor ePMP rendszer vásárlás esetén egy ePMP 3000-es rádió és szektor antenna, egy PMP 450 esetén pedig egy PMP 450i AP boldog tulajdonosa lehet.

Időtartam: 2019 Q4 végéig

Emellett egy harmadik szintén WISP-ek számára megálmodott akciót is hirdetett a Cambium Networks melynek köszönhetően a 802.11n protokollt használó ePMP rendszerek most csökkentett áron érhetőek el webáruházunkban.

Időtartam: 2019 Q3 végéig

A promócióban résztvevő termékeket keressétek webáruházunkban (bejelentkezés után) az akció menüpontra kattintva.

Amennyiben további kérdésetek van az akciókkal kapcsolatban úgy keressétek kiemelt kapcsolattartótokat vagy hívjátok központi telefonszámunkat.

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.