Elindult az OkosOtthon Labor podcast!

0 0
2021.02.09. 06:50

Egy új koncepció keretében, belevetjük magunkat a podcast gyártás világába, méghozzá okos otthon területen. Kálmán Gergely és Zelena Gergely kollégánk heti rendszerességgel, az alapoktól kezdve dolgozza fel a „smart home” átfogó témakörét.

Immáron egy teljes éve megkezdtük az okosotthon fejlesztéseket támogató termékkínálatunk kialakítását. Friss üzletágunk dinamikusan fejlődik, mint a gyártók és termékeik számosságában, mint pedig az eladási mennyiségekben rapid fejlődést tapasztalunk. Ezzel párhuzamban azonban tömérdek mennyiségű kérdés fogalmazódik meg Partnereink, illetve az ő partnereik, jelesül a végfelhasználók fejében. Ezt a tudásszomjat vagyunk hivatottak kielégíteni debütáló podcast sorozatunkkal, mely az alapjaitól tárgyalja az okosotthont mint fogalmat, a területet érintő szabványokat és szabályozásokat, kommunikációs felületeket, ökoszisztémákat, alkalmazásokat, szakágakat, a résztvevő gyártókat, a felhasználói lehetőségeket, de szót ejtünk majd a tervezésről, a kivitelezésről és az üzemeltetésről egyaránt. Lesznek vendégeink is, a szakma jeles képviselői személyében és egy most induló építkezésen keresztül valós betekintést is engedünk a gyakorlati megvalósítás iránt érdeklődők nagy örömére.

Az epizódok logikailag egymásra épülve, minden héten kedden kerülnek nyilvánosságra, az ismert podcast alkalmazások legtöbbjén.

A podcast elérhető az alábbi streaming platformokon:

Apple Podcast

Spotify

Google Podcasts

Deezer

SimpleCast

PlayerFM

Tune IN

Stitcher

Pocketcast

RadioPublic

Iratkozzatok fel, hallgassátok, kérdezzetek, véleményezzétek!

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.