Témakörök


Kizárólagos magyarországi Fibrain disztribúció

0 0
2019.03.26. 11:05

2019-ben újabb fontos mérföldkőhöz érkezett az AccessPoint Kft. A korábbi években kínálatunkban megjelent kimagasló minőségű strukturált hálózati és optikai megoldásairól híres Fibrain-el sikerült egy partnereink és számunkra is kedvező, valamint jövőbemutató megállapodást kötnünk. Ennek köszönhetően ettől az évtől fogva Magyarország egyedüli Fibrain disztribútorává válhattunk!

A gyártóról néhány szóban:

A jelenleg közel 800 főt foglalkoztató lengyel, családi kézben tartott vállalat folyamatos növekedése szemmel látható – az újabb és újabb piacok megszerzésével gyártási kapacitásait évről évre növeli, aminek eredményeként jelenleg évente közel 70-90 000 km optikai kábelt, több mint 3 millió végződtetést (legyen az standard patchkábel, szálosztó, vagy fiber-to-the-antenna kábel) gyártanak, összesen közel 14 000m2-en és jelenleg is épül legújabb optikai laboratóriumuk mely további 4 szálhúzó tornyot is magában foglal.

 

A Fibrain termékpalettájának legfontosabb elemei egyértelműen az optikai kábelek és szerelvények, de jelentős részét képezik az egyedi, előszerelt megoldások. Legyen az akár egy előre szerelt patch panel, előcsatlakoztatott optikai dropkábel vagy egyedi igény alapján kifejtett multi-patchkábel.

 

 

A kábelek mellett legalább annyira hangsúlyos részét képezik a különböző passzív optikai megoldások, mint az FBT és PLC technológiájú szálosztók, csillapítók, szűrők, illetve CWDM és DWDM eszközök. Az összes xWDM termék egyedi konfiguráció szerint készül, így kompromisszumok nélkül minden ügyfél olyan megoldást kap, amilyen a hálózatába a legjobban illeszkedik, legyen szó a csatlakozási felület típusáról, hullámhosszok kiosztásáról, izolációról vagy magáról a tokozásról.

Ezek kiegészítőjeként a portfolióban megtalálhatók a Fibrain saját médiakonverterei, SFP/SFP+/X2/Xenpak moduljai akár kiterjesztett üzemi hőmérséklet tartománnyal.

 

 

Az optikai kábelek és rendszerek mellett nem elhanyagolható fontosságú az akár 25 éves rendszergaranciával fedett FibrainDATA strukturált kábelezési rendszer, mely az elmúlt közel 10 év alatt Magyarországon is számos neves referenciát szerzett.

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.