Témakörök

MikroTik User Meeting 2018 - Berlin

0 0
2018.03.20. 10:42

2018 április 5 - 6-án kerül megrendezésre az idei év első európai MikroTik User Meeting-je melynek ezúttal Németország fővárosa, Berlin ad otthont. Ezen a kiemelt jelentőségű eseményen természetesen az AccessPoint Kft. is képviselteti magát. Az elmúlt évek sikerei után idén is szeretnénk egy partnertalálkozót szervezni melyre várjuk minden ügyfelünk jelentkezését.

A kiállítótér valamint az előadóteremben tett látogatások során igyekszünk minél több fotóval és videóval dokumentálni a kiállítókat, előadásokat és a legújabb fejlesztéseket. Kérjük kövessétek figyelemmel közösségi csatornáinkat.

A kiállítók között mint ahogy azt az elmúlt évek során megszokhattátok megtalálhatóak MikroTik-hez kötődő, kiegészítőkre specializálódott cégek, a térségben fontos szerepet betöltő disztribútorok valamint a különböző antenna és gerincoldali eszközök gyártói.

 

A részletes információkat illetve a kiállítók valamint előadók pontos névsorát az alábbi linken találhatjátok.

 

Részvételi díj:

A rendezvényen való részvétel mindenki számára lehetséges és ingyenes. Azonban ez nem tartalmazza az ajándék RouterOS licenszet illetve a hozzá kapcsolódó üdvözlő csomagot valamint a hivatalos vacsorát. Ezek együttes díja: 50 USD.

 

Regisztráció

 

A rendezvényre kilátogató partnereinket épp úgy mint a tavalyi évben, most is szeretnénk megvendégelni. A hivatalos agendát figyelembe véve  a MUM “Meet 'n' greet” party után (április 4.-én este) várunk titeket egy kötetlen beszélgetésre és kikapcsolódásra. Amennyiben szeretnél velünk találkozni, kérjük töltsd ki lent található rövid jelentkezési űrlapunkat, hogy a pontos helyszínről és időpontról informálhassunk.

 

 

 

powered by Typeform

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.