MikroTik User Meeting 2019 – Bécs

0 0
2019.02.12. 10:23

2019 március 7 - 8-án megrendezésre kerül az idei év első európai MikroTik User Meeting-je melynek ezúttal országunkkal szomszédos Ausztria, azon belül pedig Bécs ad otthont. Természetesen ezen a kiemelten fontos eseményen is képviselteti magát az AccessPoint Kft. Az elmúlt évek sikerei után idén is szeretnénk egy partnertalálkozót szervezni melyre várjuk minden ügyfelünk jelentkezését.

A kiállítói tér, valamint az előadóteremben tett látogatások során igyekszünk minél több fotóval és videóval dokumentálni a kiállítókat, előadásokat és a legújabb fejlesztéseket. A tavalyi év után idén is exkluzív videós tartalommal jelentkezünk közvetlen a MUM másnapján. Kérjük kövessétek figyelemmel közösségi csatornáinkat és értesüljetek elsőkézből a hírekről, újdonságokról.

A kiállítók közt, mint ahogy azt az elmúlt évek során megszokhattátok megtalálhatóak lesznek MikroTik-hez kötődő, kiegészítőkre specializálódott cégek, a térségben fontos szerepet betöltő disztribútorok, valamint a különböző antenna és gerincoldali eszközök gyártói.

A részletes információkat illetve a kiállítók valamint előadók pontos névsorát az alábbi linken találhatjátok.

Részvételi díj:

A rendezvényen való belépés mindenki számára lehetséges és ingyenes. Azonban ez nem tartalmazza az ajándék RouterOS licenszet illetve a hozzá kapcsolódó üdvözlő csomagot, valamint a hivatalos vacsorát. Ezek együttes díja: 50 USD.

 

Regisztráció

 

A hivatalos agendát figyelembe véve a MUM “Meet 'n' greet” party után (március 6.-án este) várunk titeket egy kötetlen beszélgetésre és kikapcsolódásra. Amennyiben szeretnél velünk találkozni, kérjük töltsd ki lent található rövid jelentkezési űrlapunkat, hogy a pontos helyszínről és időpontról informálhassunk.

 

JELENTKEZÉS

 

!!Fontos információ!!

 

Bizonyára már néhányan értesültetek róla, hogy május 31-én 2016 után ismételten hazánkba látogat a MUM. A rendezvénynek a Budapest Marriott Hotel ad otthont. A pontos agendára még várni kell, de regisztrálni már most tudtok az alábbi linken.

Természetesen erre az alkalomra is készülünk számotokra egy összejövetellel, amelyről a későbbiekben még tájékoztatást adunk. Addig is regisztráljatok az eseményre és március után május végén találkozzatok velünk Budapesten is.

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.