Ne feledjétek! – Május 31. MikroTik User Meeting - Budapest

0 0
2019.05.27. 11:17

Ne feledjétek, hogy most pénteken 2016 után ismételten hazánkba látogat a MUM. A rendezvény Május 31-én Budapesten a Marriott Hotel-ben kerül megrendezésre. Egy rendkívül fontos információra szeretnénk felhívni a figyelmeteket. Az esemény első előadását Major Péter kollégánk tartja, melynek témája: A RouterOS bridge/switch konfiguráció lehetőségeinek változása. Gyertek el, hallgassátok meg és találkozzatok velünk!

A kiállítók között szokásosan megtaláljuk a MikroTik-hez kötődő, kiegészítőkre specializálódott gyártókat, antenna forgalmazókat és a térségben működő disztribútorokat. Természetesen, mint a legnagyobb hazai MikroTik disztribútor mi is várunk titeket és reméljük, hogy minél több partnerünkkel találkozhatunk ezen a kiemelt fontosságú találkozón.

A MUM-ra beregisztrált résztvevők minden alkalommal egy üdvözlő csomagot kapnak a gyártótól, amelyben rendszerint egy MikroTik hardver található, illetve az adott helyszín dátumával és városának nevével ellátott póló.

Részvételi díj:

A rendezvényen való részvétel mindenki számára lehetséges és ingyenes. Azonban ez nem tartalmazza a “licence”-et illetve a hozzá kapcsolódó üdvözlő csomagot valamint a hivatalos ebédet.

Ennek díja: 30 USD

Regisztráció:

Az eseményre regisztrálni a következő linken keresztül lehetséges: REGISZTRÁCIÓ

Helyszín:

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.