NetStork hálózatnyilvántartó szoftver

0 0
2019.10.08. 10:02

Szeptembertől az AccessPoint Kft. egy az ISP szakma számára rendkívül hasznos hálózatnyilvántartó szoftver hivatalos magyarországi disztribútorává vált. Mint ahogy azt már tőlünk megszokhattátok az általunk forgalmazott hardver és szoftvermegoldásokhoz teljes körű műszaki támogatást és képzést nyújtunk, nincs ez másképp a NetStork esetében sem. Az érdeklődők novemberben közelebbről is megismerhetik a szoftver funkcióit és azok használatát egy tanfolyam keretein belül.

A NetStork egy könnyen használható hálózatnyilvántartó szoftver a kis- és közepes internetszolgáltatók részére, mellyel egyszerűen és átláthatóan tarthatják nyilván optikai, HFC, Ethernet vagy akár rádiós hálózataikat.

A szoftver az Open Street Maps és/vagy Google Maps platformot használja a valós idejű térképes megjelenítéshez, de természetesen támogatott a DWG/DWX formátumokból való importálás is.

 

A rendszerben nyilvántartható hálózatunk összes eleme és rétege:

  • - hálózati infrastruktúránk nyomvonala (védőcsövek, béléscsövek, oszlopok, aknák, kötésszerelvények, kábeltartalékok stb.)
  • - optikai-, koax- és ethernet kábeleink és egyes szálaik
  • - kötések, szálosztók, sötét szálak stb.
  • - rádiós eszközök és linkek
  • - GPON és IP eszközök
  • - épületen belüli hálózatunk (FTTH, ETH, stb.)
  • - rack szekrényeink sematikus elrendezése

 

A szoftver számos hasznos funkcióval rendelkezik melyek a hálózat minden napos üzemeltetését és felügyeletét könnyítik meg, mint például:

OTDR mérésünket a szoftverbe importálva láthatjuk, hogy az esetleges hiba a hálózatunk mely pontjára esik, így csökkenthetjük annak feltárásának és elhárításának idejét és költségét.

Terepen érintőképernyős Windows PC-t használva a szoftver automatikusan tablet módra vált, hogy ujjunkkal vagy stylus-al is könnyen dolgozhassunk benne.

Amennyiben csak az adatok kiolvasása a cél, bármilyen mobil eszköz (okostelefon, tablet) böngészőjéből elérhetjük adatbázisunkat a reszponzív web felületnek köszönhetően.

NetStork a gyakorlatban

Az egy napos tréning alkalmával minden résztvevőt megismertetünk a NetStork összes funkciójával és azok használatával oly mélységig, hogy másnap már akár Önállóan tudjanak dolgozni vele.

Mivel a tréning workshop jellegű, kérünk minden jelentkezőt, hogy hozzon magával egy min. Windows 7 alapú notebookot rendszergazdai jogosultsággal mivel minden gépre 30 napos NetStrok demo licenszt biztosítunk! A résztvevők száma 8 főben van maximalizálva, ezért ennél több jelentkező esetén a tréninget másnap (nov 13.) megismételjük, a jelentkezőknek email visszagozálst küldünk azzal kapcsolatban, hogy mely napra várjuk őket.

Amennyiben a képzésen résztvevő cégek megvásárolják 2019 év végéig a NetStork hálózatnyilvántartó szoftvert úgy NetStork megrendelésének díjából a képzésen résztvevők költségét (max 2 fő/cég) teljes egészében jóváírjuk.

 

Képzés díja: 49.990 HUF + Áfa/fő

 

JELENTKEZÉS

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.