PTP teszt helyszínt keresünk

1 0
2019.05.10. 09:16

5GHz-es összehasonlító teszt videóink az elmúlt évek során mindig nagy érdeklődést váltottak ki. A több ezres megtekintéssel rendelkező anyagok rengeteg hasznos információval szolgálnak a WISP szakma számára. Az idei évben is szeretnénk összehasonlítani a legnagyobb potenciállal rendelkező 5GHz-es PTP berendezéseket, ehhez most együttműködő partnerek jelentkezését várjuk.

Ha szívesen részt vennél az AccessPoint következő videósorozatában, akkor biztosítsd számunkra a teszt helyszínét és légy a következő sorozat szereplője!

 

Részletek:

Az alábbi teszt sorozat forgatására keressük a megfelelő helyszínt:

Egy, kb 15Km-es szakaszon különböző 5GHz-es konnektoros eszközöket szeretnénk tesztelni azonos típusú (90cm-es) antennával.

Az adott helyszín kiválasztásakor a legjobb lenne, ha egy aktív szakaszt használhatnánk, amin szeretnétek sávszélességet bővíteni.

A tesztek során szükségünk lenne egy kollégátok támogatására, aki a túloldali pontnál, segít nekünk (eszközcserében, műszer elindításában, stb…)

A videóban a segítségetekkel bemutatjuk, hogy a jelenlegi szakaszon milyen szolgáltatást biztosítotok és miért szeretnétek kapacitást bővíteni az adott helyszínen.

 

Szükséges adottságok:

- 12-18 km-es szakasz
-
Tiszta fresnel zóna
-
Relatív szabad 80MHz-es spektrum (-75 nél kisebb zavarás)

Bázisállomással szemben támasztott követelmények:

        -
Könnyen megközelíthető
        - Lift, amibe befér minimum egy 90cm-es antenna
        - Alpin vizsga nélküli szerelhetőség (pl 10-15 emeletes ház)
        - 
Stabil tartóoszlop, amin van hely, legalább egy 90cm-es antenna egyszerű felszereléséhez
        -
230V az antenna tartóoszlop mellett

A teszt hossza, kb 1 hét

A helyszín biztosításáért és a forgatásért adott segítségért cserébe a munka végeztével választhattok egy, az összehasonlításban résztvevő antenna/eszköz párost, amit kedvezménnyel megvásárolhattok.
 

JELENTKEZÉS

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.