Témakörök


SmartHome Expo & konferencia 2022

0 0
2022.05.27. 12:43

A tavalyi évben online formában megrendezésre került az első magyarországi okosotthon konferencia. 2022-ben immár személyesen is lehetőségetek nyílik meglátogatni a SmartHomeExpo-t. A június 3-5 között tartott eseménysorozatnak a Lurdy Ház, valamint a világháló ad otthont mivel az előadások mindhárom nap követhetőek az interneten keresztül is. Ha az ingyenes belépési lehetőség nem elég számodra akkor válts jegyet most és az okosotthonlabor kuponkódot használva aktiváld a 20%-os kedvezményt. Találkozzunk a SmartHomeExpo-n!

A kiállításon számos előadás, kerekasztal beszélgetés, workshop várja az érdeklődőket. Az expo területén pedig féltucat kiállító mutatja be termékkínálatát és okosotthon megoldásait. A részletes agenda hamarosan elérhetővé válik a SmartHomeExpo hivatalos oldalán.

 

Természetesen az OkosOtthon Labor csapata is részt vesz a kiállításon, Kálmán Gergely szakmai előadásával találkozhattok szombaton, valamint az OkosOtthon Labor podcast csapata is jelen lesz a konferencián, ahonnan élőben rögzítik majd legfrissebb adásukat.

 

Jegytípusok: https://smarthomeexpo.hu/jegyvasarlas22/

Helyszín: Lurdy Ház 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. TÉRKÉP

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.