TP-Link - Agile megoldások

0 0
2021.01.21. 16:38

Minden ISP életében fontos szerepet tölt be hálózatának felügyelete és az esetleges hibák mihamarabbi elhárítása. Mindkét folyamat kulcsfontosságú a tekintetben, hogy egy megbízható és stabil rendszert, valamint ezáltal elégedett ügyfeleket tudhasson magáénak. Erre kínálnak most egy új alternatívát a TP-Link Agile megoldásai (Agile ACS, Agile Config) melyek segítségével egy komplex menedzsment platform kerülhet a szolgáltatók kezébe.

A felhőalapú Agile ACS megoldást kínál minden internetszolgáltató számára, akik csökkenteni szeretnék üzemeltetési költségüket oly módon, hogy az általuk letelepített Agile kompatibilis eszközhöz távolról hozzáférnek. Így már az esetleges telefonos hibabejelentések során átfogóbb képet kaphat az ügyfélszolgálatos a kialakult helyzetről, de ami még fontosabb, a szükségtelen kiszállások is elkerülhetőek.

A szolgáltatás Lite (ingyenes verziója) 1000 licenszet tartalmaz. Az ACS-en keresztül maximum 100.000 CPE menedzselhető. Ezeken felül az alábbi szolgáltatások érhetőek el általa:

- CPU / memória használati információk

- Távoli Firmware csoportos frissítés

- Távoli konfigurációs csoportos frissítés

- Intervallum csoport frissítési információk

- PPPoE Account/ PWD kiosztás

- Menüvezérelt egyedi konfigurációk

- TR-181

- Teljesítményteszt

Azok, akik a fenti limitációk miatt problémába ütköznek egy Pro megoldást is kínál a gyártó, amelyről bővebben az alábbi e-mail címen keresztül tájékozódhattok: viktor.kilbertus@tp-link.com

Az Agile Config segítségével minden ISP teljesen egyedi és igényeire szabott előre konfigurált firmware-t készíthet letelepítendő eszközeire, amikkel kevesebb helyszíni munka árán állítható üzembe a szolgáltatás. Az így kiadott eszközök egyik legnagyobb előnye, hogy egy esetleges reset után nem a TP-Link gyártói, hanem a szolgáltató specifikus beállításokra tér vissza az adott berendezés.

A fent olvasott szoftveres megoldásokon felül egy egyedi akcióval is készültünk a gyártóval közösen. Az Agile ACS-el és Configgal kompatibilis EC230-G1, valamint Archer C5 most kedvezményes áron vásárolható meg közvetlenük raktárunkból.

A kedvezmények igénybevételének feltétele, hogy regisztráljatok a TP-Link Agile megoldások oldalára

A teljes támogatott eszközlistáról az alábbi gyártói oldalon tájékozódhattok.

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.