TP-Link Omada ax és ac kezdőcsomag promóció

0 0
2021.04.07. 11:59

A nagy sikerre való tekintettel a TP-Link meghosszabbította április 30-ig az ac-s, valamint ax-es Omada kezdőcsomagjainak promócióját melynek köszönhetően kedvezményes áron juthattok hozzá ezen eszközökhöz.

A TP-Link Omada megoldásai széleskörűen használható, központi menedzsment lehetőségeket kínálnak vállalkozások, hotelek, iskolák és intézmények számára. Egyetlen infrastruktúrán keresztül több Wi-Fi hálózati is beállítható, illetve különböző jogosultság osztható ki az eltérő felhasználói igényeknek megfelelően. A stabil rendszer real-time monitorozható, felhő alapú biztonsági menedzsmenttel rendelkezik, és egyszerűen, távolról felügyelhető.

Professzionális központi Wi-Fi hálózati menedzsment – iskoláknak, hoteleknek, vállalkozásoknak

Ingyenes Cloud Menedzsment – Bármikor. Bárhol.

Az Omada ingyenes felhő hozzáférést kínál a központi kezelő felülethez.

Kifejezetten hálózatok központi irányításához

Az OC200 Omada Cloud Controller a teljes Omada hálózat központosított kezelését biztosítja. A statisztikák valós időben történő figyelése, a hálózati forgalom grafikus elemzésének megtekintése, captive portál létrehozása, a rendszer frissítése és újraindítása.

Omada Controller Szoftver

A TP-Link ingyenes szoftvere lehetővé teszi, több száz - akár különböző helyekre telepített - EAP kényelmes és hatékony menedzsmentjét egyetlen központi munkaállomásról.

További információk és referenciák az Omada rendszerről: https://www.tp-link.com/hu/press/news/18956/

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.