Tájékoztatás az AccessPoint Kft. átmenetileg megváltozott működési rendjéről

0 0
2020.03.16. 16:02

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel mindannyiunk egészségügyi biztonságát szem előtt tartva mindennapos működésünkben néhány változást kellett eszközölnünk. Az átmeneti intézkedéseknek köszönhetően, az áruellátottság és a kiszállítás a továbbiakban is kielégítő és hatékony lesz!

A holnapi naptól életbe lépő változások az alábbiak szerint módosítják az eddig megszokott ügymenetet:

- Az értékesítés, valamint az RMA ügyintézés a továbbiakban az áruátvételen történik

- Az első emeleti irodarész lezárásra kerül, azonban az informatika adta lehetőségeknek köszönhetően az AccessPoint Kft. minden munkatársát eléritek központi telefonszámunkon, valamint mobil elérhetőségeinken keresztül.

- A készpénzes fizetés átmenetileg szünetel. Ezért arra kérünk titeket, hogy használjátok weboldalunkon elérhető online bankkártyás fizetési opciót, illetve az átutalást, amely az új banki rendszernek köszönhetően már percek alatt végbemegy.

- Ahhoz, hogy az aktuális rendeléseiteket másnap, azaz 24 órán belül kézbesíteni tudjuk ezt az adott napon legkésőbb 13:00-ig tegyétek meg!

 - A Kormány 46/2020. (III. 16.) Korm. rendeletének 6. § értelmében a mai naptól (2020. március 17-től) kezdődően az AccessPoint Kft. is minden hétköznap 09:00 -15:00 között tart nyitva! Ez idő alatt lehetőségetek van személyes áruátvételre, valamint RMA leadásra.

 

Továbbra is fontos kihangsúlyozni, hogy stabil raktárkészlettel rendelkezünk, valamint beszállító partnereink és gyártóink irányából az árubeérkezés folyamatos.

 

A járványügyi időszak alatt a készletinformáció, a várható beérkezések előrejelzése felértékelődik, így minden hétfőn hírlevélben értesítünk benneteket az aktuális heti beérkezésekről.

Előre is köszönjük a rugalmas hozzáállásotokat!

 

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.