Tájékoztatás csomagátvételkor választható új érintésmentes átvételi módról

0 0
2020.03.24. 11:00

A járványhelyzetre való hivatkozással szállítmányozó partnerünk (Express One) 2020. március 17.-e óta minden belföldi címzett esetén bevezette az új, érintkezés nélküli kézbesítés szolgáltatását melynek célja, hogy minimalizálja a kézbesítéskor létrejövő személyes kontaktust. Az új átvételi megoldásnak köszönhetően már saját mobilkészüléketeken keresztül is igazolhatjátok a kézbesítést.

Az új alternatív módon történő aláírás folyamata a következő:

1.) A kézbesítés során jelezzétek a futárnak, hogy az érintkezés nélküli igazolást választjátok.


2.) A korábban kapott előértesítő e-mailben található linkre kattintva, vagy az alairas.expressone.hu weboldalt közvetlenül felkeresve megjelenik egy kód megadására szolgáló ablak.


3.) A csupán pár percig élő véletlenszerűen generált kódot a futár megadja nektek.


4.) A kapott kód beírása után a jóváhagyás gombra kattintva megjelenő aláírás mezőben aláírjátok az átvételt majd ezután az aláírás mentése gombra kattintva az aláírás elküldésre kerül a futár részére, aki frissítve készülékét, ellenőrzi ezt saját eszközén. A sikeres azonosítás után pedig átadja részetekre a csomagot.

A fenti biztonságos, érintkezés nélküli kézbesítési megoldás egyetlen fontos feltétele, hogy mobilkészüléketeken az  internetkapcsolat legyen elérhető.

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.