Tovább bővül MikroTik tréneri csapatunk

1 0
2019.06.04. 12:05

Örömmel jelentjük be, hogy az AccessPoint Kft. kötelékében a mai naptól két hivatalos MikroTik trénert köszönthetünk. A most május 31-én megrendezésre kerülő MUM-on Major Péter kollégánk sikeresen vette a kihívásokat és elvégezte a hivatalos oktatói képzést. A jövőt tekintve immár két trénerrel a hátunk mögött fejest ugorhatunk a MikroTik tanfolyamokba az év hátralévő részében.

Az oktatóról néhány szóban:

 

 

Major Péter kollégánk több mint négy éve erősíti az AccessPoint Kft. mérnöki csapatát.

Ez idő alatt számtalan műszaki eredetű kérdéssel kerestétek őt melyre mind igyekezett a legjobb megoldást kínálni számotokra. Ismeretséget tovább növelte, hogy az AccessPoint Kft. YouTube csatornájának is betonbiztos szereplője a kezdetektől. Műszaki beállítottságának köszönhetően nem volt kérdéses, hogy az Ubiquiti Networks, Cambium Networks és IgniteNet tréneri vizsgái mellett megszerezze a MikroTik oktatói jogosítványát is melyre a most Budapesten megrendezésre kerülő MUM kiváló alkalom volt.

 

A jövőben Barta Gergellyel együtt találkozhattok vele MikroTik tanfolyamjainkon melyek időpontjairól hamarosan értesítünk titeket.

 

Engedjétek meg, hogy AccessPoint Kft nevében e felületen kereszül is gratuláljunk Major Péter kollégánknak!

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.