Új fizetési lehetőség

0 0
2018.10.31. 15:52

Mi mindig is arra törekedtünk és törekszünk, hogy a változó ügyfél igényeket, a megjelenő új technológia lehetőségeket figyelembe véve, egyre kényelmesebb, és még inkább vevőbarát szolgálást tudjunk nyújtani számotokra. Ennek újabb elemét sikerült beillesztenünk működésünkbe, illetve az általatok is jól ismert weboldalunkba.

Az új funkciónak és a CIB Bank Zrt közreműködésének köszönhetően, Október 31.-től bővíteni tudtuk fizetési lehetőségeinket egy online fizetéssel, így raktáron lévő termékeinket, forintban már bankkártyával is megvásárolhatjátok weboldalunkon keresztül.

A vásárlás menete nem nagyon fog eltérni a megszokottól, a termékek kiválasztásába; kosárba helyezésébe; kosár tartalmának megtekintésében semmilyen változást nem fogtok tapasztalni. Egyedül a fizetési lehetőségek felajánlása egészül ki a bankkártyás fizetés opcióval abban az esetben, ha a kiválasztott és megrendelt terméket raktárról tudjuk teljesíteni és a számla értéke forintban lesz meghatározva.  Ebben az esetben nem csak a megrendelt termékek árát, hanem az esetlegesen felmerülő szállítási költségeket is rendezni tudjátok.

Bankkártyás vásárlás során csak a rendelés leadását és ellenőrzését követően irányítunk át a CIB Bank fizetési weboldalára melyet az egyik legbiztonságosabbnak minősítettek. A tranzakciók a Bank által használt titkosítással történnek, így garantálva a fizetés teljes biztonságát. Természetesen a fizetés sikerességéről, esetleges elutasításáról mind email-en, mind weboldalunkon keresztül tájékoztatást kaptok.

Amennyiben olyan termékre is történik rendelés, amely jelen pillanatban nincs raktáron, akkor az eddig megszokott fizetési opciók közül választhattok, de a bankkártyás fizetés lehetősége már nem áll a rendelkezésetekre.

Bármilyen kérdésetek felmerülne a bankkártyás vásárlással kapcsolatosan keressétek kollégáinkat a megszokott elérhetőségeinken.

A demo rendszerben készült vásárlási folyamatot képernyőképekkel szemléltetve alább megtekinthetitek:

1,


2,


3,


4,


5,

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Új hozzászólás
Még nincs egy hozzászólás sem.