Wireless Hírek, Újdonságok - 48.hét

2017.11.28. 09:52

Legutóbbi wireless híreinkben bemutattunk néhány új terméket és egy fontos firmware frissítést. Mostani cikkünkben a promócióké a főszerep, hiszen december 31-ig különböző felhasználási területeken domináló gyártók hirdették meg a maguk akcióját.

Kezdjük a sort a Cambium Networks ePMP családjához köthető akcióval amelyet az elevate szoftver megoldással kötöttek össze. Az elevate egy olyan szoftver, melyet lehetőségünk van más gyártótól származó 802.11n protokollon üzemelő kliens eszközökre feltölteni, majd ezután felcsatlakoztatni azokat ePMP bázisainkra.

Az akció pontos leírása szerint egy teljes “full” licenszű ePMP 2000 vásárlása után 20db elevate licenszet ad ajándékba a Cambium. Amennyiben a rádió mellé ePMP 2000-es szektorantennát és Beam Forming antennát is választunk akkor már 30db Elevate licenszet tudhatunk magunkénak.
 

Az optikai eszközök világában is egy igencsak kecsegtető ajánlattal találkozhatunk. Zyxel OLT2406-os GPON központ vásárlásakor választhatunk, hogy 10 db Wi-Fi-s ONU vagy 20 db bridge képes ONT-t kapjunk ajándékba a gyártótól Az OLT-ről illetve az ONU-ról készült videókat is a linkre kattintva megnézhetitek.

 A LigoWave újra begyújtja a rakétákat. Amennyiben december 31-ig konnektoros RapidFire linket vásároltok  35%-os kedvezmény illeti meg azokat akik leteszik a voksukat a litván gyártó PTP összeköttetése mellett. (webáruházunkban már az akciós áron találjátok meg a RapidFire-t) A Rapidfire-t nyáron leteszteltük és igen jó eredményeket értünk el vele amelyet az alábbi videóban láthattok.

A multipont összeköttetéseket használókra is gondoltak hiszen minden LigoPTMP termék árából 15%-ot elenged a gyártó az év végéig ha 1:5 arányban vásároltok LigoBase és LigoSU eszközöket. (például 1x LigoBase + 5 LigoSU)

Végül pedig a mimosa 3+1 akciójáról ejtenénk néhány szót.

A PTP és PTMP összeköttetésekre egyaránt használható konnektorizált C5c-ből most 3db rendelése esetén a 4.-et a gyártó ajándékba adja. A rádió tulajdonságát a gyártó egy saját videóval igyekezett még jobban bemutatni ezt cikkünk alatt láthatjátok.

 

Ne feledjétek, hogy mindegyik akció 2017.12.31-ig érvényes! Ha bármilyen további kérdésetek van akkor keressétek kollégáinkat vagy személyes kapcsolattartótókat.


 

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.