Témakörök


ZPAS beltéri rack szekrények

0 0
2022.04.28. 17:58

Mai videónkban a kínálatunkban megtalálható ZPAS fali rack szekrényekről ejtünk néhány szót. E kategórián belül a lengyel gyártó két fő terméktípusát a Z-BOX-ot és a Z-CUBE-ot mutatjuk be nektek részletesebben, kitérve e két variáns közti főbb különbségekre.

 

Z-BOX

E modell alá tartozó termékek terhelhetősége maximálisan 100kg. Kizárólag 600mm-es mélységben létezik viszont magasságban 6-18 U között választhatunk a kínálatból. A kedvező terhelhetőségi szám mellett további előnye, hogy fokozat és szerszámmentesen állítható profilsínekkel rendelkezik, melyeket akár hátulra is felszerelhetünk utólag. Oldalai nyithatóak, hátlapja pedig levehető mivel nem ez a teherviselő elem, hanem a hegesztett váz. Szellőztetés tekintetében alul és felül is találhatóak perforált szellőztetésre alkalmas nyílások, ahova külön ventilátorokat is rögzíthetünk igény szerint.

Z-CUBE

A Z-BOX-al ellentétben itt már 450mm-es mélységet is választhatunk a 600-as méreten kívül. 6-21 U magasságig és max 60kg terhelhetőségig. Érdekessége, hogy akár utólag is vásárolható és rögzíthető hozzá egy 150mm-es hátlap melynek segítségével a régi klasszikus oldalról nyitható megoldást kapjuk vissza. Fontos, hogy ebben az esetben a szekrény teherbírása feleződik így már maximum „csak” 30kg. Természetesen a perforációval ellátott szellőzők itt is helyet kaptak.

Összehasonlítva a két modellt, ahol nagy teherbírásra van szükség akár UPS miatt ott egyértelműen jobb választás a Z-BOX. Ahol pedig elégséges a kisebb teherbírás és esetlegesen szempont az utólagos bővíthetőség, valamint szekrény hátsó részéhez való hozzáférés ott mindenképpen a Z-CUBE lesz a megfelelő választás.

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.

Kapcsolódó termékcsoportok