Témakörök

Mimosa Networks – Partneri megállapodás

2018.06.19. 10:02

2018 júniusában újabb gyártóval bővült az AccessPoint Kft. kínálata. Az amerikai székhelyű Mimosa Networks rendkívül kedvező árú és kiemelkedő teljesítményű PtP megoldásaival vált ismertté a piacon. Az évek során fejlesztések sokaságával igyekeztek minél kifinomultabbá és a wireless szakma számára vonzóbbá tenni eszközeiket melyek napjainkra már komoly potenciállal bírnak.

 Üdvözöljük a Mimosa Networks-öt gyártóink között és immár hivatalos partnerként ügyfeleink számára kedvező árakkal és állandó készlettel jelentkezhetünk a jövőben.

 

A Mimosa Networks először 5GHz-es gerincoldali termékeivel igyekezett betörni a piacra. E széria zászlóshajója a Mimosa B5 volt mely maximum akár 1,5 Gbps-os aggregált adatátvitelre is képes. A rádió 4x4:4 MIMO támogatással rendelkezett. Csatornaszélesség tekintetében 20,40,80MHz-re képes akár 256 QAM-es modulációval, valamint szimplex és duplex módban is használható. Integrált antennájának nyeresége 25dBi. A B5-ről nagy PTP összehasonlító tesztünkben készítettünk videót, melyet ismételten jánlunk figyelmetekbe:

 

 

Természetesen nem csak integrált antennával szerelt eszközök közül választhatunk, lehetőségünk van konnektoros típusok közül is választani, mint például a B5C vagy C5C.

Bátran kijelenthető, hogy a másik nagy port kavaró termék szintén a szabad sávokat használók egyik nagy kedvence lehet. Az újdonságnak számító B24 ugyanis kiváló megoldást kínál 24GHz-en történő gerincoldali kapcsolat kialakítására. Rádiós tulajdonságai szinte megszólalásig megegyeznek a fentebb taglalt B5-tel, a rádió 4x4:4 MIMO támogatással rendelkezik. Csatornaszélesség tekintetében szintén 20,40,80MHz-re képes akár 256 QAM-es modulációval, valamint szimplex és duplex módban is használható. Integrált antennájának nyeresége viszont már 33 dBi.

Legfrissebb tesztünkben mindent megtudhattok arról, hogy éles helyzetben valós körülmények között milyen eredményeket sikerült elérnünk vele.

 

 

Ezen felül azok számára is kínál a gyártó megoldást, akik a PTMP rendszerek terén szeretnék bővíteni vagy fejleszteni hálózatukat vagy esetleg a licenszelt 11GHz-s sáv iránt érdeklődnek.

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.