Témakörök

Unboxing and more - Procet kültéri PoE switch kültéri WiFi-hez

1 0
2019.10.31. 09:38

Unboxing and more videósorozatunk mai részében a WiFi AP-k megtáplálásáról hallhattok bővebben. Bemutatunk nektek egy professzionális és ipari PoE megoldásokkal büszkélkedhető új gyártót melynek teljes kínálata hamarosan elérhetővé válik webáruházunkban is. Ismerkedjetek meg a Procet termékeivel melyek többek közt kiválóan alkalmasak arra, hogy kültéri WiFi lefedő hálózatok (pld: WiFi4EU) működését biztosítsák nagy megbízhatósággal.

 

A Procet folyamatosan bővülő  termékkínálatát keressétek webáruházunkban. Amennyiben bármilyen kérdésetek van a termékekkel kapcsolatban úgy hívjátok kiemelt kapcsolattartótokat vagy írjatok nekünk elérhetőségeink bármelyikén.

 

Cikkünk végén a kapcsolódó termékek szekcióban megtaláljátok az összes, webáruházunkban pillanatnyilag megtalálható Procet terméket.

 

Ha van tippetek, ötletetek, hogy milyen termékeket látnátok szívesen a következő adásban úgy írjátok meg nekünk az info@accesspoint.hu e-mail címre.

Köszönjük, hogy itt voltatok velünk. Iratkozzatok fel a csatornánkra és ne felejtsetek el a feliratkozás melletti kis csengő ikonra kattintani, hogy minden videóról értesülhessetek.

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.

Kapcsolódó termékcsoportok