Témakörök

Unboxing and more - Ubiquiti Swiss Army Knife Ultra

0 0
2024.03.21. 17:58

Unboxing and more sorozatunk legújabb epizódjában a Ubiquiti konnektorizált kül/beltéri AP megoldását mutatjuk be nektek. Ez az eszköz nem más, mint a Swiss Army Knife Ultra melynek nevéből sejthető, hogy sokrétű felhasználásra hivatott. Lássuk, hogy mit rejt a csomagolás és milyen tulajdonságokkal vértezték fel a svájcibicskát-t, melyhez a gyártó immáron egy omni és egy panel antenna megoldást is kínál.

 

Kijelenthetjük, hogy a Ubiquiti felhasználói körében már nagyon vártak egy újabb nem integrált AP-s megoldást, a korábbi AC-MESH mellé.  Az eszköz dobozát látva és kézben fogva érezhető a promóban is jelzett kompakt méret melynek köszönhetően abszolút diszkrét megjelenése van az AP-nak.

Specifikációt tekintve 1db Gbites RJ-45 porttal, 2db RP-SMA csatlakozóval 2x2-es WiFi 5-ös rádióval számolhattok. Megtáplálási oldalon 802.3at/af szabvány segítségével hajtható meg a termék. A Swiss Army Knife a két RP-SMA csatlakozáson felül integrált antennákkal is felszerelték melyek nyeresége 2,4 GHz esetén 4,7 dBi míg 5GHz-en 6 dBi. A kültérben való elhelyezés lehetőségét mi sem mutatja jobban, mint az IPX6-os védettség, melynek megléte miatt nem kell azon aggódni, hogy mikor fog egy-egy nagyobb vihar után megállni a vas.

A csomagban egy fém, valamint egy multifunkciós műanyag konzolt is kapunk melynek segítségével falra, mennyezetre vagy akár oszlopra is rögzíthető. Árazását tekintve rendkívül kedvező 89 dolláros listaárral kalkulálhattok.

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.