Témakörök

AccessPoint Academy - MikroTik képzések 2023 Q1

0 0
2022.12.23. 10:32

Az AccessPoint Academy az új év első hónapjaiban is vár minden tanulni és tudását bővíteni vágyó jelentkezőt MikroTik kurzusaira. Válassz MTCNA, MTCRE, MTCWE valamint MTCIPv6E tanfolyamaink közül és jelentkezz minél hamarabb, hogy biztosítsd helyed a képzéseinken!

Jelentkezés menete:

Tanfolyamaink kapcsán minden esetben, a regisztráció alapján előlegszámlát állítunk ki melyet a regisztrációt követően elküldünk a résztvevő által megadott email elérhetőségre. A jelentkezőnek a díjbekérő kiküldése után 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy kiegyenlítse az előlegszámlát. A résztvevő tanfolyamra való jelentkezése az előlegszámla kiegyenlítését követően válik véglegessé melyről egy visszaigazoló levélben tájékoztatjuk.

 

 

MikroTik MTCNA - 3 napos képzés


Az MTCNA tréning során, a résztvevő megismeri a RouterOS szoftver alapjait, valamint az aktuális RouterBoard termékeket.

Megszerzett tudása alapján lehetősége lesz elvégezni szoftveres alapkonfigurációkat, management beállításokat, és belépő szintű hibadetektálást/hibajavítást. A tanfolyam utolsó napja záróvizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a MikroTik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki.A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat.

 

Tanfolyam időpontok:

 

- 2023.03.28-30

 

 

Bővebb információ és jelentkezés

 

 

MikroTik MTCRE - 2 napos képzés

 

Az MTCRE tréning során, a résztvevő megismerkedik a RouterOS szoftver routing funkcióival és azok alkalmazásával.

A tanfolyamon megszerzett tudással, a résztvevő képes lesz statikus és dinamikus routing felépítésére nagyobb hálózatok esetén, továbbá PtP címzés kialakítására MikroTik eszközökkel. A tanfolyam utolsó napja zárovizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a MikroTik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki. A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat.

 

Tanfolyam időpont:

 

Hamarosan új időponttal jelentkezünk!

 

Bővebb információ és jelentkezés

 

 

MikroTik MTCWE - 2 napos képzés

 

Az MTCWE tréning során, a résztvevő megismerkedik a vezeték nélküli kommunikáció alapjaival és azok alkalmazásával RouterOS környezetben.

A tanfolyamon megszerzett tudással, a résztvevő képes lesz megbízhatóan működő vezeték nélküli hálózatok kialakítására és üzemeltetésére. A tanfolyam utolsó napja zárovizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a MikroTik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki. A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat!

 

Tanfolyam időpontok:

 

- Hamarosan új időponttal jelentkezünk!

 

Bővebb információ és jelentkezés

 

 

MikroTik MTCIPv6E - 2 napos képzés

 

Az MTCIPv6E tréning során, a résztvevő megismeri a IPv6 protokol alapjait, valamint a legfontosabb különbségeket az IPv4 and IPv6 között.

A képzés után a résztvevő már egy komplex elméleti és gyakorlati tudás birtokában biztosággal menedzselhet IPv6 alapú rendszereket. A tanfolyam utolsó napja záróvizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a MikroTik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki. A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat.

 

Tanfolyam időpontok:

 

Hamarosan új időponttal jelentkezünk!

 

Bővebb információ és jelentkezés

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.