Témakörök

AccessPoint Wi-Fi Lab - Agenda

0 0
2018.03.29. 09:11

Közeledik az első AccessPoint Wi-Fi Lab szakmai találkozó dátuma. Korábban bővebben ismertettük az esemény létrejöttének miértjét és jövőbeni célkitűzéseinket. Mostani cikkünkben bővebb információval szolgálunk számotokra az előadásokról, valamint a pontos menetrendről.

A rendezvény helyszíne az Aquaworld Resort Budapest lesz mely közvetlenül az M0-ás körgyűrű mellett található így érkezz az ország bármely pontjáról könnyen megközelítheted anélkül, hogy a belvárosi forgalommal számolnod kellene. Parkolás az Aquaword szabadtéri parkolójában díjmentes.

Maga a rendezvény az Aquaword Resort 8.emeletén található Nílus 3+4 fantázianévvel ellátott teremben lesz lebonyolítva. A főbejárat után iránymutató táblák segítik a tájékozódást, illetve a hotel recepcióján is készséggel segítenek az útbaigazításban.

A regisztráció 9:30-kor kezdődik a Nílus terem bejárata előtt, az érkezőket édes és sós süteményekkel, valamint frissítővel, kávéval várjuk.

10:30-kor elindulnak az előadások amelyek a következő sorrendben kerülnek bemutatásra.

 

10:30-11:10 - WiFi4EU

 

Végigjárjuk az összes tudnivalót a májusban induló programról, felhívjuk a figyelmet azokra a részletekre ami mellett nem szabad elmennie annak, aki részt szeretne venni ebben a fantasztikus lehetőségben. Ugyan rég bejelentésre került az EU4WIFI de a start már nincs messze, segítünk képben lenni!

 

11:10-11:50 - cnPilot

 

Részletesen bemutatjuk a Cambium Netowrks Wi-Fi portfólióját, hardverek és szoftverek és oktatás egyaránt terítékre kerülnek! Mindemellett pedig bepillantást engedünk a márka Wi-Fi-vel kapcsolatos jövőbeli hardveres-szoftveres megjelenéseibe, elképzeléseibe. Ismerjétek meg az egyik leggyorsabban fejlődő WiFi márkát!

 

12:00 - 13:15 - Ebédszünet

 

Svédasztalos ebéd előétellel, több féle választható főétellel valamint desszerttel.

 

13:30- 14:10 - Linkyfi

 

Manapság már nem feltétlenül elég jó minőségű Wi-Fi hálózatot telepíteni, mivel a megrendelők igénye ezen már túl mutat. A prezentáció hallgatósága áttekintést kap az ingyenes Wi-Fi hálózatokban rejlő üzleti lehetőségekben. Nem csak a rendszergazdáknak kell a rendszer, marketingesek és üzletvezetők is profitálhatnak a jó Wi-Fi hálózaton!

 

14:10 - 14:50 - Cambium Networks Partner Program

 

Az érdeklődőket bevezetjük a Cambium Networks Partner Programjába, így már az árajánlati szakaszban biztosak lehetünk abban, hogy nem viszik el az üzletet azok, akik csak az árképzésükkel hívják fel magukra a figyelmet. Kedvezmények, hosszú távú partnerség, támogatott projektek, projekt védelem és minden, ami a sikeres WiFi integrációhoz kell.

 

14:50 - Kérdések és válaszok

 

Amennyiben úgy érzed, hogy te is érintett vagy, ügyfeleidnek tervezel, kiépítesz Wi-Fi hálózatokat és szívesen részt vennél az első AccessPoint Wi-Fi Lab-on akkor jegyezd be a naptáradba április 12.-ét és ha még nem regisztráltál tedd meg.

 

 

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.