Témakörök


Induló Ubiquiti és MikroTik tanfolyamok!

0 0
2018.08.14. 09:35

A nyári szabadságolások után az AccessPoint Academy ismételten vár minden tanulni és tudását bővíteni vágyó jelentkezőt őszi kurzusaira. Jelenleg három MikroTik kurzus valamint egy Ubiquiti UEWA tréning közül választhatnak az érdeklődők.

Ubiquiti UEWA - 2 napos képzés

 

Két napos UniFi oktatás, melynek célja a vállalati vezetéknélküli hálózatok részletes megismertetése a résztvevőkkel. Fókuszban a UniFi Controller, illetve az accesspointok telepítése és beállítása vállalati környezetben.
 

Témakörök:

 

- WLAN alapismeretek

- WLAN tervezés

- Telepítés

- Alap adoptálás és beállítás

- Haladó adoptálás és vendég hálózat
 

Tanfolyam időpontja: 2018.09.06 - 07


 

Bővebb információ és jelentkezés


 

MikroTik MTCNA - 3 napos képzés


 

Az MTCNA tréning során, a résztvevő megismeri a RouterOS szoftver alapjait, valamint az aktuális RouterBoard termékeket.

Megszerzett tudása alapján lehetősége lesz elvégezni szoftveres alapkonfigurációkat, management beállításokat, és belépő szintű hibadetektálást/hibajavítást. A tanfolyam utolsó napja záróvizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a Mikrotik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki.A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat.

 

Tanfolyam időpontja: 2018.09.10 - 12


 

Bővebb információ és jelentkezés


 

MikroTik MTCRE - 2 napos képzés

 

Az MTCRE tréning során, a résztvevő megismerkedik a RouterOS szoftver routing funkcióival és azok alkalmazásával.

A tanfolyamon megszerzett tudással, a résztvevő képes lesz statikus és dinamikus routing felépítésére nagyobb hálózatok esetén, továbbá PtP címzés kialakítására MikroTik eszközökkel. A tanfolyam utolsó napja zárovizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a Mikrotik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki. A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat.

 

Tanfolyam időpontjai: 2018.09.03 - 04 valamint 2018.10.09 - 10


 

Bővebb információ és jelentkezés


 

MikroTik MTCWE - 2 napos képzés


 

Az MTCWE tréning során, a résztvevő megismerkedik a vezeték nélküli kommunikáció alapjaival és azok alkalmazásával RouterOS környezetben.
 

A tanfolyamon megszerzett tudással, a résztvevő képes lesz megbízhatóan működő vezeték nélküli hálózatok kialakítására és üzemeltetésére. A tanfolyam utolsó napja zárovizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a Mikrotik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki. A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat!

 

Tanfolyam időpontja: 2018.10.02 - 03


 

Bővebb információ és jelentkezés

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.