Témakörök
NetStork bemutató

0 0
2019.10.17. 09:32

Múlt heti hírlevelünkből megtudhattátok, hogy az AccessPoint Kft. egy az ISP szakma számára rendkívül hasznos hálózatnyilvántartó szoftver hivatalos magyarországi disztribútorává vált. Mostani videónkban nagyvonalakban bemutatjuk nektek, hogy a NetStork használata milyen előnyökkel jár számotokra, illetve egy demo hálózat segítségével láthatjátok, hogy ténylegesen hogyan is működik a szoftver.

 

NetStork egy könnyen használható hálózatnyilvántartó szoftver a kis- és közepes internetszolgáltatók részére, mellyel egyszerűen és átláthatóan tarthatják nyilván optikai, HFC, Ethernet vagy akár rádiós hálózataikat.

A szoftver az Open Street Maps és/vagy Google Maps platformot használja a valós idejű térképes megjelenítéshez, de természetesen támogatott DWG/DWX formátumokból való importálás is.

 A rendszerben nyilvántartható hálózatunk összes eleme és rétege:

 

  • - hálózati infrastruktúránk nyomvonala (védőcsövek, béléscsövek, oszlopok, aknák, kötésszerelvények, kábeltartalékok stb.)
  • - optikai-, koax- és ethernet kábeleink és egyes szálaik
  • - kötések, szálosztók, sötét szálak stb.
  • - rádiós eszközök és linkek
  • - GPON és IP eszközök
  • - épületen belüli hálózatunk (FTTH, ETH, stb.)
  • - rack szekrényeink sematikus elrendezése

 

A szoftver egyik előnye, hogy ha a nyilvántartás ténylegesen naprakész és pontos akkor új ügyfél bekötéseknél, valamint bérbeadáskor rögtön pontos képet láttok hálózatotok pillanatnyi állapotáról. Ezeknek az információknak a birtokában ügyfélszolgálatotok és értékesítési osztályotok működése sokkal gyorsabbá és pontosabbá tehető.

 

A másik nagy előnye a hibafeltárás során mutatkozik meg hiszen általa sokkal gyorsabban lokalizálható és visszakövethető a probléma forrása és ezáltal sokkal rövidebb idő alatt kijavítható a sérült szakasz.

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődéseteket úgy jelentkezzetek novemberi tanfolyamunkra és ismerjétek meg közelebbről a szoftver funkcióit és annak használatát.

 

További információk a szoftverről és regisztráció NetStork oktatásunkra : LINK

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.