Rallycross Case Study Reloaded - MikroTik - Speedzone

0 0
2021.10.08. 17:49

Folytatódik együttműködésünk a speedzone csapatával. A mai videóban megtudhatjátok, hogy milyen változtatásokat eszközöltünk a hálózati infrastruktúrán annak érdekében, hogy egy még stabilabb és még nagyobb élvezeti értékkel bíró élő közvetítést kaphassanak a versenyt online követő rajongók. A tapasztalatokról, jövőbeni tervekről, illetve az új setupról mesél Vályi István a speedzone-tól, valamint Csillag Dávid mérnök kollégánk.

 

Ahogy azt a korábbi esettanulmányunkból megtudhattátok eme együttműködés régebbre nyúlik vissza. A kezdeti nehézségek és kihívások megoldása után a jövőbeni fejlesztések és tervezések fázisába értünk. Ezekről tapasztalatokról és a rögös útról, ami ide vezetett hallhattok egy rövid beszámolót a speedzone egyik oszlopos tagjától és alapítójától, Vályi Istvántól.

A kecel ringen több változást is eszközöltünk a technikába. A korábbi GoPro 8 lecserélésre került és egy GoPro 5 kapott helyet a kocsiban. Ennek az oka az volt, hogy az 5-ös GoPro-nak közvetlen HDMI out portja van melyet kábelen bekötöttünk egy mini szerverbe, amely az autóban kapott helyet. Ennek eredményeképpen a kamerát távolról bármikor el lehet érni, újra lehet indítani és bármilyen beállítást könnyedén módosíthatunk anélkül rajta, hogy az autó kigurul a „boxutcába”. A mobilszolgáltatással, illetve annak lefedettségével folyamatosan harcban álltunk a korábbi versenyeken ezért most egy a pályára kiépített 5GHz-es lefedőhálózattal igyekeztünk ezt orvosolni.

A jövőbeni fejlesztésekről és tervekről egyelőre nem rántanánk le a leplet. Hamarosan jelentkezünk!

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.