WiFi4EU – Holnap indul a második forduló!

0 0
2019.04.03. 14:31

Ne feledjétek holnap nyílik (2019.04.04 13:00 óra (közép-európai idő szerint)) a WiFi4EU projekt második fordulója, melyre a korábban ismertetett „egy klikkes” pályázatbeadási módszerrel kell jelentkezni. Ez az ütem is az önkormányzatoknak kedvez, megint 15.000 eurós utalványokat lehet elnyerni, melyek WiFi hálózatok fejlesztésére fordíthatóak.

Fontos, hogy amennyiben még nem regisztrált az önkormányzat vagy a WiFi telepítő vállalkozás a WiFi4EU honlapján, ezzel nem kell megvárni a pályázat beadásának lehetőségét. A regisztráció bármikor elvégezhető.

Regisztráció internetszolgáltató, kivitelező nevében ezen a linken lehetséges.
 

Regisztráció önkormányzat, közintézmény nevében ezen a linken lehetséges.

A sorrendiség szempontjából a pályázatok beérkezésének az időpontja számít, nem pedig a regisztrációé! Arra bíztatunk mindenkit, hogy aki nem tette még meg az minél előbb regisztráljon és kövesse figyelemmel az eseményeket, mivel a regisztrált vállalkozások jegyzékét a korábbiakhoz hasonlóan a WIFI4EU honlapon közzéteszik, így az önkormányzatok és közintézmények könnyen rátalálhatnak az Ő területükön működő szolgáltatókra.
 

A Magyarországon jogosult települések listáját ezen a  linken megtaláljátok.
 

A településeknek adható WiFi4EU-utalvány maximális értéke a korábbiakhoz hasonlóan 15 ezer euró (kb. 4,65 millió forint). A sikeresen pályázó települések maguk jelölik ki a WiFi4EU-hotspotok leendő helyét. Az utalványból lehet a már meglévő infrastruktúrát korszerűsíteni, kiegészíteni vagy új rendszert megvalósítani. Az utalványt magasabb értékű projektek részbeni finanszírozására is felhasználhatják.

A kedvezményezetteket a pályázatok beérkezésének sorrendjében választják ki. Biztosítani fogják, hogy mindegyik országra jusson bizonyos mennyiségű utalvány.

Amennyiben internetszolgáltatók, kivitelezők vagytok regisztráljatok és válasszátok ki, mely földrajzi területeken tudjátok vállalni WiFi hálózat telepítését és esetleg internetszolgáltatás biztosítását.

Ne feledjétek, a WiFi4EU utalvány fedezi a berendezések és a hotspotok telepítésének költségeit, amennyiben a nyertesek vállalják, hogy az adott hálózat számára biztosítják az internet-előfizetés minimum három évig történő finanszírozását és a hálózat karbantartását.

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.