AccessPoint Academy - Induló MikroTik, Ubiquiti és IgniteNet tanfolyamok

0 0
2019.07.15. 12:57

Az AcessPoint Academy egy kis nyáriszünet után újra várja a tanulni és tudásukat bővíteni vágyókat.Jelenleg négy MikroTik kurzus, két Ubiquiti tréning, valamint egy IgniteNet tanfolyam közül választhatnak az érdeklődők.

 

MikroTik MTCNA - 3 napos képzés


 

Az MTCNA tréning során, a résztvevő megismeri a RouterOS szoftver alapjait, valamint az aktuális RouterBoard termékeket.

Megszerzett tudása alapján lehetősége lesz elvégezni szoftveres alapkonfigurációkat, management beállításokat, és belépő szintű hibadetektálást/hibajavítást. A tanfolyam utolsó napja záróvizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a Mikrotik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki.A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat.

 

Tanfolyam időpontjai:

2019.10.16-18

2019.12.03-05

 

Bővebb információ és jelentkezés

 

MikroTik MTCWE - 2 napos képzés


 

Az MTCWE tréning során, a résztvevő megismerkedik a vezeték nélküli kommunikáció alapjaival és azok alkalmazásával RouterOS környezetben.
 

A tanfolyamon megszerzett tudással, a résztvevő képes lesz megbízhatóan működő vezeték nélküli hálózatok kialakítására és üzemeltetésére. A tanfolyam utolsó napja zárovizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a Mikrotik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki. A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat!

 

Tanfolyam időpontja:

 2019.10.01-02

 

Bővebb információ és jelentkezés

 

MikroTik MTCRE - 2 napos képzés

 

Az MTCRE tréning során, a résztvevő megismerkedik a RouterOS szoftver routing funkcióival és azok alkalmazásával.

A tanfolyamon megszerzett tudással, a résztvevő képes lesz statikus és dinamikus routing felépítésére nagyobb hálózatok esetén, továbbá PtP címzés kialakítására MikroTik eszközökkel. A tanfolyam utolsó napja zárovizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a Mikrotik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki. A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat.

 

Tanfolyam időpontja:

2019.09.26-27

 

Bővebb információ és jelentkezés

 

MikroTik MTCIPv6E - 2 napos képzés


 

Az MTCIPv6E tréning során, a résztvevő megismeri a IPv6 protokol alapjait, valamint a legfontosabb különbségeket az IPv4 and IPv6 között.
 

A képzés után a résztvevő már egy komplex elméleti és gyakorlati tudás birtokában biztosággal menedzselhet IPv6 alapú rendszereket. A tanfolyam utolsó napja záróvizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a Mikrotik által ellenjegyzet minősítést bocsájtunk ki. A kurzus szakmai anyagáról bővebben ITT olvashat.

 

Tanfolyam időpontja:

2019.11.07-08

 

Bővebb információ és jelentkezés

 

Ubiquiti UEWA - 2 napos képzés

 

Két napos UniFi oktatás, melynek célja a vállalati vezetéknélküli hálózatok részletes megismertetése a résztvevőkkel. Fókuszban a UniFi Controller, illetve az accesspointok telepítése és beállítása vállalati környezetben.
 

Témakörök:

 

- WLAN alapismeretek

- WLAN tervezés

- Telepítés

- Alap adoptálás és beállítás

- Haladó adoptálás és vendég hálózat
 

Tanfolyam időpontjai:

2019.11.14-15

 

Bővebb információ és jelentkezés

 

Ubiquiti UBWA - 2 napos képzés

 

Két napos haladó airMAX oktatás, mely megismertet a vezetéknélküli kommunikáció elméletével és technológiájával. A gyakorlatok pedig összekötik az elméletet a mindennapi használattal.

Témakörök:

- RF elméletet

- Rádiók működése

- Antenna tervezés

- Ubiquiti a szolgáltatók szemszögéből

 

Tanfolyam időpontja:

2019.11.21-22

 

Bővebb információ és jelentkezés

 

IgniteNet U - IMCA - 1 napos képzés

 

A képzés a vBand sajátosságait járja körül, betekintést enged a 60GHz-es berendezések installálásának hogyanjába, mikéntjébe.

Az IMCA képzési modult arra tervezték, hogy internetszolgáltatók, rendszerirányítók, rendszerintegrátorok képesek legyenek gyorsan bevezetni, alkalmazni és üzemeltetni a 60GHz-es alapú rendszereket bárhol a világon.

A megszerzett tudás alapján lehetőségetek lesz a jövőben elvégezni a telepítési feladatokat, szoftveres konfigurációt, management beállításokat, hibadetektálást/hibajavítást MetroLinq eszközeiteken. A tanfolyam utolsó napja záróvizsgával végződik, melyet teljesítve hivatalos, a IgniteNet által ellenjegyzet minősítést kaptok.

 

Tanfolyam időpontja:

2019.10.24

 

Bővebb információ és jelentkezés

Hozzászólás írása

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!

Még nincs egy hozzászólás sem.